Actualitate

Cluj-Napoca iese din SCENARIUL ROȘU! Se deschid restaurantele și sălile de jocuri. Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a se întorc la școală

Cluj-Napoca iese din scenariul roșu pe 9 februarie! Se deschid restaurantele și sălile de jocuri. Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a se întorc la școală.

 

 


Cluj-Napoca iese din scenariul roșu pe 9 februarie! Se deschid restaurantele și sălile de jocuri. Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a se întorc la școală.

 


Cluj-Napoca iese din scenariul roșu! Ce măsuri vor fi revizuite?

Se ridică unele restricții în Cluj-Napoca, rata de incidență a scăzut până la 2,97 la mia de locuitori.

Începând de mâine, 9 februarie, restaurantele, cinematografele, cafenelele și alte instituții de cultură vor funcționa în interior cu o capacitate de 30%.


De asemenea, școlile vor intra în scenariul galben, ceea ce înseamnă că se vor întoarce în bănci copiii din ciclu primar clasele I-IV, și copiii din clasele terminale - VIII, XII, XIII, dar și copiii care sunt la grădiniță, asta după ce se vor centraliza datele de la DSP.

„În Cluj-Napoca, rata este de 2,97 și CJSU va reevalua măsurile la 14 zile, urmând ca de mâine, 9 februarie, ora 0, să fie ridicate parțial restricțiile, în special în domeniul HoReCa, cel mai afectat în aceasta perioadă. Practic vor putea funcționa restaurantele în interior, la o capacitate de maxim 30% din locuri, cinematografele, cafenelele, instituțiile de cultură ”, a spus fostul prefect al Clujului, Mircea Abrudean.


Mircea Abrudean ocupă acum funcția de Secretar General adjunct al Guvernului, însă a spus că mereu va fi implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele din Cluj.

„Azi am început o nouă etapă în cariera profesională, o dată cu prima zi în funcția de Secretar General adjunct al Guvernului. Este o provocare importantă și vă asigur că îmi voi îndeplini atribuțiile cu demnitate, profesionalism și eficiență, așa cum m-am străduit să o fac și în funcția de prefect al județului Cluj. Voi rămâne pe mai departe preocupat și implicat în tot ce înseamnă proiectele Clujului și aproape de clujeni. ”, a spus noul SGG adjunct, Mircea Abrudean.  


CITEȘTE ȘI:

Arafat a anunțat că festivalurile s-ar putea anula și în acest an: „Imediat a ieşit cineva de la Cluj să comenteze că nu mă pricep la industrie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter