Actualitate

Pedofilul din Aghireșu, condamnat la 24 de ani de închisoare! Bărbatul a agresat cel puțin 9 minori

Bărbatul din Aghireșu Fabricii, acuzat de pedofilie, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare de Judecătoria Turda, pe data de 3 februarie.

 

 


Vasile Târb este bărbatul care a agresat 9 copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, au dovedit anchetatorii. Aceste 9 cazuri au putut fi demonstrate, dar în realitate se vorbește de un număr de 30 de copii abuzați sexual, potrivit infohuedin.ro.

 


Bărbatul era cunoscut de oameni pentru ceea ce făcea, dar nimeni nu a avut curajul să vorbească. Doi polițiști au fost sesizați de către o victimă care a dovedit cele spuse prin niște fotografii. În acel moment autoritățile nu l-au luat de seamă, deoarece cel care a făcut sesizarea avea niște probleme cu lega. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată în 30 de zile.

Polițiștii nu au luat în considerare dovezile

Faptele bărbatului au iești la iveală în luna aprilie 2020, când cineva a făcut o sesizare pe numele său și a prezentat mai multe fotografii cu minori, luate din casa omului inculpat. Polițiștii după ce au văzut fotografiile nu au făcut nimic, dar bărbatul care a făcut sesizările nu s-a lăsat și a trimis imaginile către presă.


Ziariștii din presa locală au trimis imaginile către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, pe data de 13 aprilie. Polițiștii din Huedin au făcut o percheziție la el acasă pe data de 16 aprilie. Bărbatul, acuzat de pedofilie, a rămas în libertate după percheziție. Procurorul Adrian Drăgan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin l-a plasat pe clujean sub control judiciar pentru 60 de zile.

În luna mai a anului trecut, Vasile Târb a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei Huedin. Bărbatul a fost acuzat de corupere sexuală a minorilor în formă continuată și act sexual cu minori în formă continuată. Bărbatul a cerut să fie arestat la domiciliu, însă autoritățile au decis că locul său este după gratii.


CITEȘTE ȘI:

PERCHEZIȚII în Huedin, în cazul unui bărbat acuzat că a întreținut ACTE SEXUALE cu minori

abonare newsletter