Actualitate

PERCHEZIȚII în Huedin, în cazul unui bărbat acuzat că a întreținut ACTE SEXUALE cu minori

Polițiștii din Huedin au arestat un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată.

PERCHEZIȚII în Huedin, în cazul unui bărbat acuzat că a întreținut ACTE SEXUALE cu minori între 10 și 17 ani PERCHEZIȚII în Huedin, în cazul unui bărbat acuzat că a întreținut ACTE SEXUALE cu minori între 10 și 17 ani

La data de 16 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată.

Polițiștii au ridicat de la domiciliul acestuia înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri și alte medii de stocare care vor fi analizate și expertizate în vederea probării întregii activități infracționale.


Bărbatul din Aghireșu este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale. 

În urma probatoriului administrat, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbat. Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale față de acesta.


CITEȘTE ȘI

HALUCINANT! Percheziție la Cluj, bărbat acuzat de VIOL și pornografie infantilă. În imagini era și fiul său MINOR, făcând sex cu un bărbat!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter