Actualitate

Urmărire spectaculoasă în Turda! Un șofer de 36 de ani a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Un șofer de 36 de ani din Turda a fost următit de polițiști după ce a refuzat să oprească la un control pe strada Calea Victoriei.

 

 


Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au încercat să oprească un șofer care se deplasa pe strada Calea Victoriei, din municipiul Turda, din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, dar șoferul a apăsat și mai tare pedala de accelerație.

 


Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului. După aproximativ un kilometru, ajuns pe strada Lianelor, șoferul aabandonat autoturismul, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia pedestru, fiind interceptat la scurt timp, imobilizat și condus la sediul poliției.

Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că plăcutețe cu numărul de înmatriculare aplicate aparțin unui alt autoturism.


În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu OUG 195/2002R pentru nepurtarea centurii de siguranță și neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter