Actualitate

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj! Un tânăr a fugit de poliție pentru că nu avea declarație

Un tânăr de 20 de ani a fost urmărit de polițiști, fiindcă nu a oprit la semnalul acestora. Băiatul a primit patru sancțiuni în urma faptei sale.

 

 


În dimineața zilei de 21 decembrie, în jurul orei 03:30, polițiștii din Câmpia Turzii i-au făcut semnal de oprire unei mașini care se deplasa în localitatea Ceanu Mare.

 


Șoferul, un tânăr de 20 de ani, și-a continuat drumul, lucru care i-a făcut pe polițiști să pornească în urmărirea lui, pe ruta Ceanu Mare - Frata – Apahida. La un moment dat, mașina băiatului a ieșit de pe șosea.

„La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe DJ 150, pe raza localităţii Ceanu Mare, șoferul continuându-şi deplasarea.


Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia pe ruta Ceanu Mare - Frata – Apahida, iar pe parcursul deplasării autoturismul a părăsit partea carosabilă,  acesta fiind avariat.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida autovehiculul a fost oprit pe centura VOCNE - Vâlcele-Apahida”, transmite IPJ Cluj.


Tânărul a fost sancționat pentru nerespectarea restricțiilor de circulație în intervalul 23:00-05:00. Tânărul a primit patru amenzi pentru neoprirea la semnalul polițistului, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter