Actualitate

Weekend fără restricții în Capitală! Tinerii au „rupt” cluburile, fără măști sau distanțare

În primele zile de relaxare în Capitală, tinerii au umplut cluburile, de parcă pandemia ar fi dispărut. Au uitat de mască și distanțare socială.


 

După un an lung, în care eram într-o constantă bătălie cu virusul pandemic, tinerii din Capitală parcă uită de tot ce s-a întâmplat și de tot ce riscă în primul weekend cu măsuri relaxate.


 

Cluburile au fost pline ochi de oameni, nerăbdători să petreacă. Digi24 a postat imagini din acest weekend, în care mai mulți tineri au fost surprinși într-un local din Centrul Vechi al Bucureștiului, fără a purta masca de protecție sau a păstra distanțarea.


Același lucru s-ar fi întâmplat și într-un local, situat în Parcul Herăstrău.

De aproape o săptămână, luni, 25 ianuarie 2021, măsurile s-au relaxat în București, iar restaurantele, barurile, cafenelele, cinematografele, teatrele, jocurile de noroc și aparent, cluburile, s-au deschis la 30% capacitate, lucru de care bucureștenii profită din plin.


Cu toate că autoritățile erau nerăbdătoare să ridice câteva restricții „de pe umerii” oamenilor, ar putea ca această măsură să înrăutățească lucrurile, aspect pe care mai mulți specialiști și doctori l-au semnalat, înaintea ridicării restricțiilor.

CITEȘTE ȘI:


Petrecere ilegală cu 200 de persoane în Cluj-Napoca. Polițiștii au dat amenzi record

 

Petrecere ilegală în pandemie la un local din centrul Clujului. Poliția a „spart” petrecerea și a împărțit amenzi.

 

abonare newsletter