Actualitate

Petrecere ilegală în pandemie la un local din centrul Clujului. Poliția a „spart” petrecerea și a împărțit amenzi.

Sâmbătă seara a avut loc o petrecere ilegală la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca. Mai multe echipaje de poliție au „spart cheful” și au împărțit amenzi.

Petrecere ilegală in pandemie la un local din centrul Clujului. Poliția a "spart" petrecerea și a împărțit amenzi. Petrecere ilegală in pandemie la un local din centrul Clujului. Poliția a "spart" petrecerea și a împărțit amenzi.

 

 


O petrecere ilegală a avut loc sâmbătă seara, 7 noiembrie, la restaurantul Da Pino din centrul Clujului. Câteva echipaje de poliție au dat amenzi participanților și proprietarului, conform clujust.ro.


Polițiștii care au intervenit pentru a opri petrecerea au umplut Strada Universității. Nu ar fi prima dată, potrivit sursei menționate, când s-ar fi întâmplat petreceri ilegale în această locație. În starea de urgență ar fi participat la chefuri ilegale diverse VIP-uri din Cluj.


Amenda pentru desfășurarea de către organizatori a unor evenimente publice sau private, de acest fel, în spații închise, pornește de la 2.000 la 10.000 de lei.

”În cursul zilei de ieri, 7 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi, polițiști locali, precum și alte autorități cu atribuții în domeniu, au intensificat acțiunile pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19 și verificarea respectării măsurilor impuse pentru reducerea la minin a riscului de infectare.


În acest context, în jurul orei 20.40, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat în incinta unui local de alimentatie publică situat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La adresa respectivă, polițiștii au identificat două grupuri de persoane formate din 7, respectiv 4 persoane care participiau la un eveniment privat în 2 încăperi separate ale localului.


Participanții au fost sancționați contravențional în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, fiind aplicate 11 sancțiuni în valoare totală de 22.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura sancționării față de societatea comercială care administrează localul, fiind aplicată o sancțiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea Legii 55/2020.”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Nunta in plina pandemie. Au facut chef in casa, pe ascuns, ca sa nu fie amendati de politisti

 

Petrecerile se țin lanț pe timp de PANDEMIE. Nunți cu peste 300 de oameni organizate în această perioadă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter