Actualitate

Boc nu vrea șefia PNL: „Viitorul președinte al asociației de proprietari, pentru că se eliberează poziția la mine la scară”

A început „lupta” pentru șefia Partidului Național Liberal. Văzut ca unul dintre favoriți pentru funcție, primarul Clujului, Emil Boc, a răspuns cu o glumă, întrebat fiind dacă își dorește funcția.

 

 


Primarul Emil Boc a fost întrebat dacă își propune să candideze pentru funcția de președinte PNL, într-o intervenție telefonică avută joi dimineață, la un post local de radio. Edilul a glumit, arătând că ar putea fi viitorul președinte de scară de la bloc, deoarece poziția s-a eliberat de curând. 

 


„Viitorul președinte al asociației de proprietari, sau de scară, pentru că se eliberează poziția la mine la scară, pentru că se mută din bloc. E un om extrem de performant, președintele scării de bloc și acolo e cel mai greu de obținut, nu aia de președinte al României, nici de primar, nici de președinte PNL, pentru că acolo se știe tot: la ce oră vii acasă, ce faci, cum îți plătești taxele, cum îți cureți zăpada. Acolo nu îți dă lumea votul așa numai, de frumos”, a declarat Boc.

„Mă interesează Clujul”

Primarul a subliniat apoi că este interesat doar de creșterea nivelului de trai la Cluj. „Mă interesează Clujul, mă interesează ce e aici. Încet dar sigur, ne consolidăm un brand, datorită oamenilor de aici. Ce mă interesează este ca împreună cu acești oameni să facem viața mai bună la Cluj, muncind fiecare pe domeniul nostru.”


În ceea ce privește atacurile venite din partid la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban, Emil Boc a declarat că este informat cu privire la ceea ce se întâmplă în partid, însă nu dorește să dezbată public treburile din interior. El a apelat la o expresie americană, și anume „what happens in Vegas, stays in Vegas”, pentru a-și motiva tăcerea.

„Informat sunt dar nu înseamnă că trebuie să discut cu dumneavoastră în public, la șuetă. Ce e în familie ții în familie. What happens in Vegas, stays in Vegas. Așa e și aici, ce e de discutat, se discută în interiorul partidului. Sunt momente de bilanț, când spui ce ai făcut și ce vrei să faci”, a mai spus edilul.


CITEȘTE ȘI

Boc: „Nu am și nici nu-mi doresc o funcție în PNL. Cred că dezbaterea trebuie să rămână în partid”

 

abonare newsletter