Actualitate

Boc amenință că nu va recepționa străzile pe care băltește apa: „Când plouă, stau la trecerea de pietoni și mă udă mașinile din cap până în picioare”

Primarul Emil Boc susține că nu va recepționa lucrările de modernizare și asfaltare a străzilor din municipu până nu vor fi verificate și cu cisterna.

 

 


Primarul Clujului spune că de acum va recepționa străzile modernizate cu cisterna, în condițiile în care unele dintre acestea sunt executate prost și la trecerile de pietoni se adună apa.

 


Această verificare se va face pentru a a se putea observa dacă sunt date pantele corespunzătoare iar apa nu băltește pe marginea carosabilului.

„Mă enervează! Au fost câteva zile de ploaie. Mergi și stai acolo, mă fratele meu, și vine câte o mașină care vrea să prindă semaforul și ia o baltă și te stropește din cap până în picioare. Din ce cauză? Nu poți să îl acuzi pe ăla că a mers puțin mai tare, poate că a avut 50 de km/h. Și dacă mergea cu mai puțin, tot te stropea. De ce? Pentru că unele lucrări sunt de proastă calitate. Înseamnă că acolo ori proiectantul, ori executantul sunt de vină, ori amândoi. Nu au făcut înclinația suficientă a străzii ca să se ducă apa în gura de canalizare. Eu nu recepționez nimic până nu mergem cu cisterna cu apă și punem să vedem unde se duce apa. Dacă gurile de canal sunt puse mai sus și apa stă la trecerea de pietoni, acest lucru nu mai merge. Le-am spus: «Măi băieți, acest lucru nu mai merge!». Mă uit la fiecare recepție. Asta înseamnă calitate, până a ultimul detaliu. Unele lucrări arată impecabil, dar după ploaie se vede adevărul. Te enervează să mergi la lucru și să te ude din cap până în picioare. Dacă nu le fac cum trebuie, la revedere!”, a afirmat Emil Boc, la un post local de radio.


CITEȘTE ȘI

Primăvara aduce modernizări în Iris și Dâmbul Rotund. Boc: „Străzile, trotuarele, parcurile vor fi aduse la nivelul standardelor europene”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter