Actualitate

Accident în lanț pe Calea Turzii. Traficul în zonă este blocat

Un accident în lanț a avut loc miercuri dimineață pe Calea Turzii. Potrivit martorilor, 7 mașini ar fi fost implicate.

 

 

UPDATE: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a făcut următoarele completări:

„În cursul acestei dimineți, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca au avut loc 5 evenimente rutiere soldate cu pagube materiale.

În aceste evenimente au fost implicate 13 autoturisme,iar nicio persoană nu a fost rănită.


Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Totodată, societatea prestatoare de servicii ecologice a fost sancționată contravențional ca urmare a neîndeplinirii obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R”, a transmis IPJ Cluj.


 

UPDATE. Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a transmis următoarele:

„Din primele informaţii, în această dimineaţă, pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, s-au produs mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Până în acest moment, la Biroul Constatări Avarii Auto, s-au prezentat 8 conducători auto, implicaţi în evenimente rutiere.


Astfel, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 5 autoturisme, unul cu 2 autoturisme implicate, iar un alt autoturism a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma acestor evenimente, nicio persoană nu a fost rănită”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 


Potrivit unor postări de pe grupurile de Facebook Info Trafic Cluj și Info Trafic jud. Cluj, un accident în lanț s-a petrecut miercuri dimineață pe Calea Turzii, între sensul giratoriu cu strada Bună Ziua și sensul giratoriu de la Petrom. 

 


Șoferii aflați la fața locului spun că circulația este blocată pe Calea Turzii, pe sensul de urcare. De asemenea, potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, mașinile s-ar fi ciocnit din cauza poleiului depus pe carosabil.

Vom reveni cu informații oficiale în cel mai scurt timp.

CITEȘTE ȘI

Accident la ieșirea din Huedin. Victimele, preluate de elicopterul SMURD - FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter