Actualitate

Accident la ieșirea din Huedin. Victimele, preluate de elicopterul SMURD. Trafic BLOCAT spre Cluj - FOTO

Un accident grav a paralizat circulația la ieșirea din Huedin spre Cluj-Napoca, lângă Șaula. Victimele au fost preluate cu elicopterul SMURD.

 

 

UPDATE: Un singur auto implicat. O femeie și doi copii au ajuns la spital

 


Conducătorul auto de 36 de ani al unui autoturism care se deplasa din direcția Oradea înspre Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare după efectuarea unei depășiri regulamentare, la revenirea pe bandă. Autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă, revenind ulterior.

În autoturism se aflau alte 3 persoane, o femeie de 36 de ani și doi minori de 6 și 8 ani. În urma evenimentului rutier toate trei persoanele au fost transportate la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.


Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

UPDATE: Traficul a fost reluat

Traficul a fost reluat, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. Potrivit șoferilor aflați în zonă care au postat pe rețelele de socializare, coloana de mașini formată la ieșirea din Huedin ajunge la aproximativ doi kilometri.


Potrivit primelor informații tansmise de IPJ Cluj, accidentul rutier s-a petrecut pe DN1, la ieșirea din orașul Huedin spre Șaula. Două autoturisme ar fi implicate.

Traficul este blocat momentan, fiind  desfășurate activități de cercetare la fața locului, mai transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


CITEȘTE ȘI

Explozie și incendiu la o casă din Câmpia Turzii. O femeie a murit și un bărbat a ajuns la spital - FOTO/VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter