Actualitate

Explozie și incendiu la o casă din Câmpia Turzii. O femeie a murit și un bărbat a ajuns la spital - FOTO/VIDEO

O femeie a murit în urma unei explozii și incendiu la o casă din Câmpia Turzii.

 

 


Trei autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de pe strada Memorandumului, din municipiul Câmpia Turzii. La fața locului au fost dislocate și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii și un echipaj SAJ.

 


Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul și un perete prăbușite. Stingerea focarelor a fost realizată în circa o oră de la primirea apelului de urgență, iar ulterior s-au desfășurat operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei în vârstă de 80 de ani, care și-a pierdut viața în incendiu.


Un bărbat care a suferit arsuri a ajuns la spital

De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și care a fost transportat la spital.

Intervenția pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele și casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie și incendiu. Până la acest moment, cauza exploziei nu este cunoscută.


CITEȘTE ȘI

INCENDIU violent! O femeie de 80 de ani a murit iar alte 46 de persoane au fost evacuate.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter