Actualitate

Top cei mai buni amanți în pat. Care sunt cei mai buni bărbați la sex în funcție de zodie?

Top cei mai buni amanți în pat. Uneori este greu să ne găsim acele persoane care să ne ducă în al nouălea cer, dar mereu există o speranță. Ți-am pregătit un top cu cei mai buni amanți ai zodiacului.

 

 


Top cei mai buni amanți în pat. De cele mai multe ori zodia ăși spune cuvântul, dar mai ales când vine vorba de activitatea sexuală. Fie că îți dorești o relație seriosă, sau doar o noapte în care să te simți bine, aceste zodii îți vor oferi satisfacția de care ai nevoie.

 


Top cei mai buni amanți în pat- Berbec

Bărbatul Berbec este unul dintre cei mai pricepuți amanți, mai ales când vine vorba de viața sexuală. El va fi acolo pentru tine și va încerca mereu să te ducă pe culmile fericirii. Are un sex-appeal foarte puternic, este pasional și dinamic, iar acest lucru este foarte important pentru o femie. El poate fi amantul perfect!

Top cei mai buni amanți în pat- Rac

Bărbatul Rac este sensibil de fire, dar mereu va explora mai mereu lautra sentimentală, chiar și în dormitor. Este bărbatul care îți va atinge toate punctele care să te ducă spre extazul fericirii. Știe să te tradeze și să te respecte, iar atunci când ești cu el are ochi doar pentru tine. Dacă vrei un bărbat care să te satifacă din toate punctele de vedere, recomandarea este bărbatul Rac.


Top cei mai buni amanți în pat- Vărsator

Bărbatul vărsător te va plimba prin Univers de cele mai multe ori. El are această seducție aparte, iar uneori are puterea de a excita doar cu privirea. Vărsătorul pune multă pasiune în pat, iar cel mai important lucru pentru el este ca femeia să se simtă în al nouălea cer. El mereu va veni cu mici detalii care vor completa puzzelul.

Top cei mai buni amanți în pat- Săgetător

Bărbatul Săgetător este extpert în cee ace face. Mereu este cu ochii pe câștig, iar în cazul aceasta este satsfacția ta. Patul este locul unde el se poate desfășura cel mai bine. Este genul de bărbat care va veni mereu cu ideii și propuneri pentru ca viața sexuală să fie foarte dinamică. Are un mod de abordare foarte direct, lucru care arată cât de stăpân este pe sine.


CITEȘTE ȘI:

Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite?

Zodii bune la pat. Cum fac sex barbatii in functie de zodia lor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter