monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Prinși în flagrant de polițiști! Trei bărbați au încercat să fure motorină din vagoanele din Gara Cluj

Trei bărbați din Cluj au fost prinși în flagrant de polițiști când încercau să fure motorină din vagoanele cisternă ale unui tren din Gară.

Prinși în flagrant de polițiști! Trei bărbați din Cluj au încercat să golească vagoanele de motorină

 

 


Bărbații cu vârste cuprinse între 58 și 61 de ani înceracu să fure combustibil pe care îl depozitau în canistre de plastic și găleți. În momentul de față polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 


„În fapt, la data de 28 decembrie, politisti din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție au surprins în flagrant trei bărbați cu vârste cuprinse între 58 și 61 de ani, în timp ce sustrăgeau combustibil din vagoanele cisternă ale unui tren care se afla garat pe linia industrială din antestația Stației CFR Cluj-Napoca Est.

La fața locului, au fost găsite opt canistre din plastic și trei găleți, goale, 3 pâlnii, și alte 3 canistre pline cu o substanță cu miros specific motorinei.


În continuare, polițiștii continuă activitățile în vederea stabilirii întregii activități infracționale, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a declarat IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Motorină furată din camioanele Armatei într-o parcare din Cluj. „Ia, băieți, cum se fură motorina din Armată!”