Actualitate

Motorină furată din camioanele Armatei într-o parcare din Cluj. „Ia, băieți, cum se fură motorina din Armată!”

Într-o parcare din Cluj a fost surprins un bărbat care fura motorină din camioanele Armatei. Militarii au fost șocați când au văzut imaginile în care „plusul” de motorină era scos din camioane.

 

 


Un bărbat a furat motorină din camioanele armatei într-o parcare din județul Cluj. Un martor a filmat evenimentul, observând cum camioanele Armatei au fost poziționate în așa fel încât să formeze un paravan către drumul principal, pentru a putea fi golite camioanele de motorină.

 


Evenimentul s-a întâmplat pe un drum din localitatea Livada, între Cluj și Dej. Camioanele MApN au fost poziționate strategic pentru a forma un paravan, timp în care un militar descărca motorina care se afla în „plus”.

Cele două camioane aparțin Unității Militare 01020 din Dej, potrivit informațiilor transmise de Observatornews.ro. Unul dintre militari este observant cum descarcă bidoane de motorină din camion și le pasează unui bărbat îmbrăcat în civil, care mai apoi le pune în portbagajul unei mașini.


„Ia, băieți, cum se fură motorină din Armată! Uite cum se fac schimburile de motorină”, spune cel care a fost martor la acţiunea „binevoitoare” a Armatei române şi a filmat furtul.

Reprezentanții unității militare din Dej au fost școați când au văzut imaginile, precizând că nu este vorba despre un furt. De asemenea, ei au spus că vinovații vor fi identificați și vor fi pedepsiți dacă se dovedește că această acțiune a fost un furt.


CITEȘTE ȘI:

Trei bărbați din Cluj au fost reținuți pentru FURT CALIFICAT

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter