Actualitate

HOROSCOP 29 decembrie 2020. Racii se joacă cu sentimentele altora. Peștii sunt pe culmile succesului

Horoscop 29 decembrie 2020. Gemenii sunt plini de idei astăzi. Capricornii au multă energie pozitivă.


 

Horoscop 29 decembrie 2020. Câteva zodii sunt destul de înfumurate azi.


 

Horoscop 29 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Treci prin câteva schimbări majore la locul de muncă și ți se pare că nu mai poți face față. Ține capul sus și vei putea obține tot ce îți dorești. Nu lăsa pe alții să îți controleze mișcările, tu decizi care va fi viitorul tău. Așadar, dă tot ce poți să demonstrezi de ce ești în stare. Ziua de azi e una pozitivă, nu o întuneca cu gânduri negative.


Horoscop 29 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Te-ai plafonat într-o situație dificilă la muncă de care nicicum nu poți să îi dai de cap. Ai nevoie de ajutor, dar nu vrei să îl ceri, din cauză că o singură persoană poate să te ajute și nu vrei să apelezi la ea. Acest lucru e cam copilăros și nu îți stă în fire, deci ar fi bine să îți revii rapid. Lasă oamenii să te ajute, deschide-ți mintea și sufletul mai mult și vei vedea că toate soluțiile pe care le cauți se aflau fix sub nasul tău.

Horoscop 29 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Ești foarte creativ azi, iar o stare de bine îți cuprinde tot corpul. Energia pare că nu ți se mai termină, iar ideile curg la nesfărșit. Te-ai hotărât într-un final că e timpul să îți învingi temerile și să ajungi la obiectivele pe care ți le-ai propus. Vii cu niște abordări noi, o perspectivă mai largă, iar nimeni nu te poate opri. Munca depus o să dea roade de care nu ai mai întâlnit. După o zi lungă și foarte practică, eficientă, vei avea nevoie de multă odihnă, așa ca dormi mai devrme ca să-ți încarci bateriile.


Horoscop 29 decembrie 2020. Rac   

Zodia Rac. Se apropie Anul Nou, iar mintea doar la asta îți stă: cu cine îl vei petrece? Nu știi nici tu ce vrei și cu cine ai vrea să fii. Nu vrei să stai cu familia, dar nu știi nici cum să faci să pleci de acasă, ca să te distrezi pe cinste. Chiar dacă te folosești de emoțiile altora ca să scapi basma curată, ar trebui să îți dea de gândit acțiunile pe care le faci. Ar putea să apară consecințe. Încearcă să fii mai grijuliu cu oamenii de lângă tine.

Horoscop 29 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Începi să ajungi într-un sfârșit la starea pe care ți-ai dorit-o, plină de echilibru și pace. Dar parcă nu este ceea ce îți dorești acum. Îți vine să izbucnești ca o bombă emoțională, dar parcă nu poți. Încerci să te sabotezi singur, dar ceva te ține în spate. Știi că relațiile cu oamenii apropiați depind de atitudinea pe care o ai, iar lucrul ăsta te frământă. Ai vrea să poți să strigi pur și simplu ce îți dorești, dar nu e atât de ușor. Sau este? Ce ar fi să încerci? Te-ar putea liniști pe deplin să te descarci. Nu ar mai trebui să te prefaci.


Horoscop 29 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. Chiar dacă perioada Crăciunului a adus cu ea râsete și relaxare în acest an, totul s-a terminat acum. Cel puțin până la Revelion. Dar între cele doua date importante de celebrat trebuie realizat un proiect, ai multă muncă de făcut și numai nu ai vrea să te apuci de ea. Cu toate că este cam important să o faci. Încerci să îți distragi atenția de la asta cu orice altceva, dar într-un final ziua tot va fi una posomorâtă dacă nu alegi să îți schimbi atitudinea și să îți rezolvi treburile.

Horoscop 29 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanță. Simți tensiunea în aer. Ultimele zile din an te dau peste cap, te gândești cât de repede a trecut și cum nu ai apucat să faci tot ce voiai. Dar stai liniștit, a fost un an greu pentru toți. Trebuie să treci cu vederea peste ce nu a mers bine și să te gândești ce a mers bine. Încearcă să fii alături de familie, au nevoie de tine, iar la locul de muncă încearcă să fii mai calm și vei găsi soluția tuturor problemelor tale.


Horoscop 29 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. După mici neînțelegeri și probleme pe plan sentimental, tu și partenerul tău veți găsi într-un final cheia la toate disputele. Astele se aliniază pentru tine, așa că stai liniștit, nu vor rămâne răni majore în relația ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să uiți tot ce s-a întâmplat. Încearcă să fi mai atent la ce spui și cum gestionezi situațiile. Chiar dacă ești o persoană mai orgolioasă de fel și nu îți place să admiți adevărul când nu îți convine, trebuie să mai lași și tu de la tine ca să îi faci pe plac partenerului. Altfel, s-ar putea ca mica neînțelegere să se transforme într-o ceartă imensă.  

Horoscop 29 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. Atitudinea pe care ai abordat-o în ultimele zile este cea pe care trebuie să o menții și pentru perioada următoare. Ai trecut prin multe obstacole și incidente neplăcute în ultimul timp. Nu uita că trebuie să treci la pasul următor și pentru a face acest lucru, trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ. Schimbarea e dificilă, dar inevitabilă. Ai grijă mai mult de sănătatea ta, în ultima perioadă ai cam uitat de acest aspect din cauza stresului.

Horoscop 29 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Astăzi te uimești chiar și pe tine. Cei din jur te adoră și nu înțeleg ce s-a întâmplat cu tine. Te-ai trezit bine de dimineață și ești plin de energie pozitivă. Te înțelegi excelent cu cei din jurul tău, iar azi nu ai avea cum să îi dezamăgești. Și la muncă atitudinea pozitivă dă roade. Șeful te-a remarcat azi și lucruri bune s-ar putea să se întâmple în curând în cariera ta. Dar chiar dacă azi te simți plin de speranță, nu îți face așteptări prea ridicate. O singură zi nu va schimba totul într-o clipită. Trebuie să ai răbdare.

Horoscop 29 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Parcă azi nimic nu îți merită atenția. Nu te poți concentra, ceva nu e în regulă. Te simți puțin amețit, lucru care ar putea să se întâmple din cauza lipsei de somn și stresului care te-a acaparat din cap până-n picioare. Urmează o perioadă de relaxare și ai nevoie de puțină recreere. Încearcă să-ți iei mai multe pauze, altfel toate lucrurile vor merge rău.

Horoscop 29 decembrie 2020. Pești

Zodia Pești. Trebuie să ai încredere că toate se vor aranja minunat pentru tine. E posibil să ai noi oportunități pentru câștig financiar, fie de la actualul loc de muncă, fie dintr-o colaborare surpriză. Lucrurile par să meargă tot mai bine, iar tu ai găsit ideea care te va aduce pe culmile succesului. Ține cu dinții de planurile stabilite pentru perioada următoare

CITEȘTE ȘI:

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut

 

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

 

abonare newsletter