Actualitate

URMĂRIRE ca în filme și FOCURI de armă în apropiere de Turda - VIDEO

Polițiștii din Turda au urmărit kilometri întregi o mașină. Șoferul nu a oprit, așa că a fost nevoie să tragă focuri de armă.

Cu o zi înainte de urmărirea spectaculoasă din Cluj-Napoca, în care au fost implicate mai multe echipaje de poliție, un incident asemănător s-a întâmplat și pe raza localității Mihai Viteazu.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care are anulat dreptul de a conduce.


Șoferul a fost depistat în trafic și nu a oprit la semnalele polițiștilor, impunându-se urmărirea acestuia și executarea unor focuri de armă pentru a se opri.

La data de 25 ianuarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda - Biroul Rutier - aflându-se pe raza comunei Mihai Viteazu, pe strada Morii, au observat un autoturism de culoare închisă care a evitat echipajul de poliție.


„Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar conducătorul acestuia a refuzat să oprească. După aproximativ 3 - 4 km, șoferul autoturismului a intrat pe un drum agricol situat în extravilanul satului Mihai Viteazu, moment în care un agent de poliție a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Întrucât autoturismul nu s-a oprit,  a mai fost executat un foc de armă în direcția pneurilor autoturismului urmărit, reușindu-se oprirea acestuia. În urma uzului de armă, nicio persoană nu a fost rănită”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Mihai Viteazu. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule.


abonare newsletter