Actualitate

Horoscop de Crăciun 2020. Cum își petrec zodiile Crăciunul?

Horoscop de Crăciun 2020. Sărbătorile de iarnă sunt printre cele mai așteptate sărbători. În zilele de Crăciun și Revelion, unele zodii sărbătoresc alături de familie, într-o casă plină de compasiune și iubire, dar altele sunt cuprinse de tensiune și frică.

 

 


Zodii de Crăciun. Aceste sărbători necesită multă energie din partea zodiilor, dar nu toate sunt pregătite să facă față. Așadar, cum unele lucruri pot să fie o binecuvântare pentru unele zodii, pentru altele poate să reprezinte obstacole care să le neliniștească.

 


Horoscop Crăciun 2020. Berbec

Zodia Berbec. Crăciunul nu este atât de plăcut pentru berbeci. Se simt copleșiți de emoții neplăcute din cauză că familia nu se implică destul. Deși îi place să facă pe șeful, berbecul simte nevoia să lase emoțiile să curgă și să se calmeze pentru a se putea bucura de sărbători alături de cei dragi, chiar dacă el face toată treaba.

Horoscop Crăciun 2020. Taur

Zodia Taur. Taurii, pe de altă parte, adoră să fie mereu în control a ceea ce se întâmplă. Ei nu sunt deranjați de fapt că fac totul singuri, asta e dorința lor. Niciodată nu îi vor lăsa pe alții să se ocupe de pregătirile de Crăciun. Consideră că doar ei știu ce este perfect, iar laudele trebuie să meargă doar la ei.


Horoscop Crăciun 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Ziua de Crăciun aduce bucurie și iubire în casa gemenilor. Viața amoroasă pare că ar putea să aibă un început astăzi, cu o persoană de curând întâlnită, care își face apariția la ușa lor. Chiar dacă în acest an nu mai există petreceri extravagante, gemenii au parte de niște sărbători vesele și distractive, chiar dacă cu mai puțini oameni. Un Crăciun liniștit e tot ce aveau nevoie.

Horoscop Crăciun 2020. Rac

Zodia Rac. De Crăciun, familia e cea mai importantă pentru raci. Mai ales copiii, pe care îi văd ca cea mai mare bucurie pe care ar putea-o avea. Racii sunt atenți și grijulii de Crăciun, mai ales cei tineri care iubesc această sărbătoare, și vor încerca să facă aceste zile să fie cele mai bune din an.


Horoscop Crăciun 2020. Leu

Zodia Leu. Leii sunt dinamici de Crăciun. Atitudinea autoritară și aroganța au lăsat-o de-o parte și lasă afecțiunea și bunăvoința să curgă și în viața lor. Au reușit ca de Crăciun să uite de probleme și să se bucure de timpul în care sunt înconjurați de familie și persoane dragi.

Horoscop Crăciun 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. Există câteva griji care o neliniștesc pe fecioară, dar de care va uita mai repede decât ar fi crezut. Crăciunul nu este perioada perfectă pentru momente stresate și gânduri deșarte, așa că cei din jur vor aduce constant zâmbete pe buzele fecioarelor. Prima zi de Crăciun pare să fie una minunată!


Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut

 

Horoscop Crăciun 2020. Balanță

Zodia Balanță. Sărbătorile de iarnă sunt iubite de balanțe, până ajung la ele. Nativii din zodia balanță înnebunesc atunci când aud de Crăciun, așa că trebuie să cumpere tot ce găsesc în magazin. Chiar și lucruri inutile. Iar ca în fiecare an, balanțele se vor cufunda în filme de Crăciun, alături de familie, și vor uita de lumea din jur și problemele care le bântuiau până în acest punct.

Horoscop Crăciun 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Scorpionii sunt pozitivi de Crăciun, și caută speranță. Chiar dacă au avut o perioadă agitată în ceea ce privește relațiile, nativii din zodia scorpion își doresc, mai presus de orice, să aibă un Crăciun liniștit și plin de bucurie.

Horoscop Crăciun 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. „2020 a fost și este un an atât de ciudat” sunt cuvintele care se plimbă necontrolat în mintea săgetătorilor. Dar de Crăciun vor încerca să uite asta și să se axeze mai mult pe timpul pe care îl vor petrece cu cei dragi. Nimic nu este prea bun sau prea scump, așa că vor încerca să le ofere copiilor și celor dragi niște sărbători de vis, cadouri speciale și decorațiuni uimitoare.

Horoscop Crăciun 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Nativii din zodia capricorn nu vor extravaganță, nu vor bătaie de cap și mai ales, nu vor musafiri și pregătiri uriașe. Tot ce își doresc e să stea cu câteva persoane, restrânse, în casă și să sărbătorească Crăciunul în liniște și pace. Nu vor să cheltuie prea mulți bani și nici nu văd sensul în a exagera pentru că e Crăciunul.

Horoscop Crăciun 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Vărsătorii sunt copleșiți de emoții și se bucură că au reușit să treacă peste anul 2020, oribil pentru fiecare dintre ei. Pentru a nu risca, nativii din zodia vărsător își petrec Crăciunul în mod pașnic, doar în familie, lucru care îi apropie mai mult de cei dragi.

Horoscop Crăciun 2020. Pești

Zodia Pești. Peștii vor fi mai detașați de Crăciun în acest an. Chiar dacă apar momente intense, în care unele emoții sunt mult mai puternice decât de obicei, peștii se vor relaxa și vor încerca să stea cât mai liniștiți, fără să se gândească la dezastrul care a însemnat anul 2020. Acum sunt acasă, cu cei dragi, la căldură și înconjurați de multă iubire. Aceste lucruri contează mai mult decât trecutul.

CITEȘTE ȘI:

HOROSCOP 24 decembrie 2020. Capricornii au parte de șansa vieții lor, iar Săgetătorii își vor rezolva problemele

 

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter