monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Mesajul lui Emil Boc, cu ocazia sărbătorilor: „Sărbători liniștite, cu echilibru și moderație. Încă nu a trecut greul, dar 2021 va fi mai bun”

Primarul municipiului Cluj-Napoca a transmis un mesaj clujenilor de pretutindeni, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Care sunt urările de Crăciun ale primarului?

Mesajul lui Emil Boc, cu ocazia sărbătorilor: „Sărbători liniștite, cu echilibru și moderație. Încă nu a trecut greul, dar 2021 va fi mai bun”

 

 


Emil Boc le urează clujenilor din toată lumea sărbători liniștite și sănătoase lângă cei dragi, dar cu „echilibru și moderație”.

 


Totodată, edilul spune că ce e mai greu încă nu a trecut, dar este sigur că 2021 va fi un an mult mai bun decât cel prezent.

„Dragi clujeni, dragi români, oriunde v-ați afla vă doresc sărbători liniștite, sănătoase, să le petreceți  alături de cei dragi, dar cu echilibru și moderație. Vă doresc un an 2021 mult mai bun decât a fost anul 2020. Am trecut prin multe greutăți, în acest an împreună, și datorită responsabilității și solidarității dumneavoastră am ținut această pandemie sub control. Încă nu a trecut greul, dar cu siguranță 2021 ne va aduce mult mai multe zile senine și ne vom apropia cât mai mult de ce am avut înainte. Vă doresc să aveți parte de tot ceea ce dumneavoastră, împreună cu familiile, cu cei dragi, vă doriți și împreună să ne revedem sănătoși în 2021. La mulți ani! Sărbători frumoase tuturor!”, a transmis primarul pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Emil Boc s-a testat pentru COVID-19: „M-am ferit cât am putut și am scăpat! Mi-am făcut test și de anticorpi”

 


Primarii „vedetă” ai PNL, Emil Boc și Ilie Bolojan, ÎL ACUZĂ PE ORBAN DE TRĂDARE! I-au reproșat lui Ludovic Orban pierderea unor ministere cheie.