Actualitate

Teroare pe străzile din Cluj. O femeie DEZBRĂCATĂ a încercat să FURE un copil din brațele mamei sale

O femeie care umbla dezbrăcată prin Cluj-Napoca a încercat să ia un copil din brațele mamei sale.

 

 


Ieri, 22 decembrie, o clujeancă a împărtășit o experiență traumatizantă pe un grup de Facebook destinat mamelor din Cluj-Napoca. În timp ce aceasta aștepta un taxi, în cartierul Mănăștur, dintr-un alt taxi a ieșit o femeie dezbrăcată și s-a îndreptat spre ea și fetița sa.

 


Femeia a încercat să îi ia copilul din brațe, iar mama, fiind îngrozită de situație a alergat printre mașini pentru a se depărta de ea.

După ce a întâlnit cu un polițist, acesta a plecat în căutarea femeii care umbla goală prin Mănăștur. Ulterior a sunat la 112, dar niciun echipaj nu s-a prezentat la locul faptei, din spusele mamei:


„Aveți mare grijă când ieșiți pe afară cu copiii. Să vă spun ce am pățit eu pe la ora 18:30 când am sunat la taxi ca să ma duc până la mall împreună cu fiica mea de 1 an și 6 luni. În timp ce așteptam taxiul afară, lângă bloc, coboară o femeie dezbrăcată dintr-un alt taxi și se îndreaptă spre mine și zice hai Sofia la mama. Voia să îmi ia fetița din brațe. Eu din instinct și frică mi-am strâns fata în brate și alergam printre mașini. M-am dus la domnul de la taxi să mă ajute și omul m-a băgat repede în taxi și a blocat ușile de la mașină. I-am zis la șofer să pornească ca să mă duc din acel loc și am dat nas în nas cu o mașină de poliție. Polițiștii m-au întreabat ce vreau și le-am povestit. I-au zis șoferului să își continue drumul și polițistul s-a întors să o caute, dar nu m-a întrebat dacă mă simt bine eu și fata. Nu credeam că o sa ajung să cer ajutorul poliției și sa nu ne ajute. Am sunat la 112 să le spun ce s-a întâmplat și au zis că trimit o ambulanță și un echipaj de poliție, dar nici la ora asta nu a venit nimeni la noi. Eu acum sunt speriata și panicată.”

Postarea a stârnit sute de reacții pe grupul de Facebook.


La solicitarea monitorulcj.ro, IPJ Cluj a informat că femeia are 30 de ani și a fost identificată de polițiști. A fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate:

„La data de 22 decembrie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Mănăștur, o persoană de sex feminin s-a apropiat de aceasta, încercând să-i ia copilul din brațe.


Polițiștii s-au deplasat cu celeritate la locația indicată, unde a fost identificată o femeie de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care, prin actele sale, tulbura ordinea și liniștea publică. Femeia a fost condusă la sediul poliției, ulterior fiind solicitat un echipaj al ambulanței, care a transportat-o la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.”

Din sursele monitorulcj.ro, femeia care a băgat spaima în fetiță și mama sa e internată la Psihiatrie.

CITEȘTE ȘI:

Imagini de GROAZĂ surprinse pe Someș. O femeie și-a bătut câinele cu sălbăticie. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter