monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Imagini de GROAZĂ surprinse pe Someș. O femeie și-a bătut câinele cu sălbăticie. VIDEO

O femeie din Cluj și-a bătut cu sălbăticie câinele, totul fiind filmat de un trecător. Polițiștii au pornit o anchetă după ce imaginile pline de cruzime au ajuns în spațiul public.

Imagini de GROAZĂ surprinse pe Someș. O femeie și-a bătut câinele cu sălbăticie. VIDEO

 

 


O femeie și-a lovit câinele fără oprire, deoarece el s-a oprit din mers. Scenele teribile s-au petrecut pe someș, în zona Parcului Ferovial. Agenții de poliție din Cluj o caută pe stăpâna patrupedului chinuit.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional

 


Imaginile au apărut în spațiul public, fiind postate de o persoană care era în trecere în momentul în care femeia a început să îi aplice numeroase lovituri animalului de companie.

La un moment dat, câinele se opreşte, iar atunci femeia începe să îşi lovească animalul cu palmele şi să îl tragă de lesă. Mai mult, aceasta pune piciorul pe gâtul bietului animal.


Ploaia de lovituri a continuat până când câinele abia mai poate să se ridice de la pământ. Toate aceste imagini au ajuns şi la polițiști.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru rănirea şi schingiuirea animalelor. În continuare, femeia este căutată de poliție. Oricine are detalii despre persoana care apare în filmare este rugat să sune la poliție.


CITEȘTE ȘI:

Rata abandonului de animale după sărbători crește în fiecare an. „Cadoul” perfect de Crăciun vine la pachet cu responsabilități!