Actualitate

Europarlamentar ultraconservator, prins la o ORGIE gay! Poliția a spus că ERAU PREA MULȚI PARTICIPANȚI

Un europarlamentar maghiar ultraconservator a fost prins la o orgie gay, după ce a militat împotriva căsătoriile între persoanele de același sex în Ungaria.

 

 


Europarlamentarul ungar József Szájer, membru al partidului lui Viktor Orban, a participat la o orgie sexuală cu 25 de persoane în Bruxelles.

 


Eurodeputatul, în vârstă de 59 de ani, este membru fondator al FIDESZ și a fost parlamentar în Legislativul maghiar. Între 1994 și 2002, politicianul s-a remarcat prin atacuri dure la adresa comunității LGBT și este considerat un apropiat de încredere al premierului Orban.

József Szájer este căsătorit cu Tunde Hando, fost preşedinte al Oficiului Judiciar Naţional, acum judecător al Curţii Constituţionale din Ungaria.


Szajer a anunțat duminică că demisionează din Parlamentul European și se retrage din politică din motive personale. CU toate acestea, marți, József Szájer a recunoscut că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată într-un bar din centrul capitalei belgiene. Potrivit presei belgiene, la această petrecere cei mai mulți participanți erau bărbați, printre care și europarlamentarul József Szájer.

Szájer a invocat imunitatea parlamentară

În momentul descinderii, acesta ar fi încercat să fugă pe acoperișul clădirii, iar când a fost prinș de polițiști a invocat imunitatea parlamentară. La orgie ar fi participat și alți diplomați, conform presei belgiene.


József Szájer a declarat pentru presa ungară că nu a consumat droguri la petrecere:

„Poliția a spus că a fost găsită o pastilă de ecstasy, dar nu era a mea, nu știu cine a adus-o și cum...Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea și îmi voi asuma responsabilitatea.”


Orgia la care au luat parte 25 de persoane a fost întreruptă vineri de polițiști, deoarece numărul participanților era mult mai mare decât cel permis în această perioadă de pandemie la evenimente private, adică 4.

CITEȘTE ȘI:

Alegeri parlamentare 2020. Cum poți vota dacă nu ai domiciliu în orașul în care te afli?

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter