Actualitate

Minoră de 15 ani, RĂPITĂ pe străzile din Târgu Mureș! A fost luată cu FORȚA de lângă unchiul său

O minoră în vârstă de 15 ani a fost răpită în timp ce se afla pe strada Bega din Târgu Mureș. A fost luată cu forța de niște indivizi.

 

 


UPDATE:

Minora de 15 ani din judeţul Mureş, a cărei răpire fusese sesizată luni, a fost găsită, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).


„În ceea ce priveşte minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineaţă, aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judeţul Mureş, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureş, unde a fost găsită de unchiul său”, se arată într-un comunicat al IGPR transmis, marţi, AGERPRES.

Conform sursei citate, s-a dispus încetarea mecanismului „Alertă răpire copil”, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.


 

 


 

Ieri, 30 noiembrie, în jurul orei 17:40, o fată minoră de 15 ani a fost luată cu forța de lângă unchiul său de persoane necunoscute și introdusă într-o mașină.


 

„A fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 15 ani, Suketes Eva, din Odorheiul Secuiesc. Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută”, transmite IPJ Mureș.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru identificarea mașinii cu care tânăra a fost răpită.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

abonare newsletter