Actualitate

ACCIDENT în Apahida. Un bărbat de 50 de ani, încarcerat în autoturism. FOTO

Un bărbat de 50 de ani a fost încarcerat după ce a făcut un accident cu mașina, la ieșirea din Apahida.

 

 


 

 


Un bărbat de 50 de ani a fost încarcerat după ce a ieșit în afara părții carosabile cu mașina, la ieșirea din Apahida spre Corpadea. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, un autoturism condus de un barbat de 76 de ani, din comuna Apahida, care se deplasa pe DN 16, din direcția Mociu spre Apahida a ieșit de pe partea carosabilă. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducatorului auto și a unui bărbat de 52 de ani, pasager în autovehicul. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


În urma accidentului, doi bărbați de peste 50 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„Pompierii au găsit la locul accidentului un bărbat încarcerat, în vârstă de cca. 50 de ani, în stare de conștiență și cooperant. S-au acționat pentru deblocarea ușii pasagerului și pentru a extrage pasagerul, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Un al doilea bărbat, de cca. 60 de ani, a fost consultat și transportat la spital de către un echipaj SAJ”, a transmis ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. ACCIDENT GRAV pe drumul Sf. Ioan. O persoană în stare gravă, alte două vor fi transportate la spital

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter