Actualitate

VIDEO. ACCIDENT GRAV pe drumul Sf. Ioan. O persoană în stare gravă, alte două vor fi transportate la spital

Accident grav pe drumul Sf.Ioan din Cluj-Napoca, fiind implicate trei autoturisme.

ACCIDENT GRAV pe drumul Sf. Ioan. O persoană în stare gravă, alte două vor fi transportate la spital ACCIDENT GRAV pe drumul Sf. Ioan. O persoană în stare gravă, alte două vor fi transportate la spital

UPDATE: Conform IPJ Cluj, accidentul a fost produs de un tânăr de 18 ani din Săvădisla care a pierdut controlul mașinii într-o curbă periculoasă.

„Potrivit primelor informații, în jurul orei 19.30, s-a produs un accident rutier pe strada Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca.


Un conducător auto de 18 ani, din Săvădisla, ajuns într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sensul opus, condus de un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca, precum și cu un alt autoturism condus de o tânără de 18 ani, din aceeași localitate.

Ulterior producerii evenimentului, conducătorul de 18 ani, alături de o tânără de 16 ani, pasageră în autoturism, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.


Totodată, în urma evenimentului, conducătoarea de 18 ani a fost transportată la o unitate medicală.”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE: Persoana grav rănită în accident este un tânăr de 18 ani care se afla la volanul unei mașini implicate în accident.


 

Accident grav pe drumul Sf. Ioan din Cluj-Napoca. Din primele informații se pare că au fost implicate trei mașini, fiind transportate la spital trei victime.


„Accident rutier( 3 autoturisme) pe strada Sf. Ioan, Cluj-Napoca. Ciculația este blocată. Intervine Detașamentu 2 Cluj cu 8 subofițeri. În acest moment o persoană de sex masculin, cu vârsta între 20-30 ani este intubată de către echipajul SMURD. Doua persoane de sex feminin dintre care o minoră, li se acorda îngrijiri medicale, cel mai probabil vor fi transportate la UPU pediatrie și UPU. Au fost implicate trei autoturisme.”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter