Actualitate

Sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări, deschis la Câmpia Turzii

Un sediu secundar al Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări a fost deschis la Câmpia Turzii.

Sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări, deschis la Câmpia Turzii Sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări, deschis la Câmpia Turzii

 

 


Începând de marți, 22 septembrie, la sediul Poliției municipiului Câmpia Turzii (strada George Coșbuc, nr. 24) funcționează un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj.

 


Cetățenii vor avea posibilitatea să-și depună aici documente pentru plăcuțele cu numere de înmatriculare sau provizorii și să le ridice, direct din Câmpia Turzii, nemaifiind nevoie să se deplaseze până la Cluj-Napoca pentru acest lucru.

La sediului secundar din Câmpia Turzii pot beneficia locuitorii din Câmpia Turzii și din aproximativ 20 de UAT-uri învecinate, în scopul descentralizării serviciilor publice pentru creșterea accesibilității acestora și diminuarea distanțelor parcurse de cetățeni în vederea soluționării diferitelor operațiuni specifice.


Programul de funcționare

Cetățenii pot depune documentele, fără programare, în zilele de marți și joi, între orele 9.30 – 13.30.

Solicitările vor fi preluate în ordinea prezentării acestora la ghișeul serviciului. Pentru ridicarea documentelor și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii, eliberate în baza cererii depuse la acest ghișeu, programul este în aceleași zile de marți și joi, în intervalul orar 13.30 – 14.30, în funcție de planificarea stabilită la preluarea dosarului.


Sediu nou pentru Serviciul de Permise și la Cluj

Sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va fi relocat de pe strada Albac în sediul Vămii din zona Someșeni (str. Traian Vuia Nr. 222).

Viitoarea locație a Serviciului este mai spațioasă, cu zonă de așteptare generoasă, locuri de paracare și sala ce permite examinarea a 14 persoane în același timp.


Prin această schimbare a sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, Instituția Prefectului urmărește să răspundă solicitărilor venite din partea cetățenilor de a decongestiona traficul în zona străzii Albac, fiind susținută și de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

 

CITEȘTE ȘI

Schimbări la Înmatriculări Cluj. Ghişeu nou, trasee pentru şcoala de şoferi reînfiinţate şi promisiuni de relocare în Someşeni

 

abonare newsletter