Actualitate

Asociația Blondie apelează la ajutorul oamenilor pentru a salva vieți: „Astăzi mai mult ca niciodată avem nevoie de tine”

Asociația Blondie apelează la oameni pentru a-i ajuta să salveze vieți. Cu ajutorul donațiilor, asociația va asigura transportul copiilor în străinătate pentru a beneficia de tratamentul care le poate salva viața.

Asociația Blondie apelează la ajutorul oamenilor pentru a salva vieți: „Astăzi mai mult ca niciodată avem nevoie de tine” Asociația Blondie apelează la ajutorul oamenilor pentru a salva vieți: „Astăzi mai mult ca niciodată avem nevoie de tine”

 

 


Asociația Blondie a apelat la bunăvoința oamenilor pentru a strânge banii necesari transportului oamenilor bolnavi în străinătate, unde pot beneficia de tratamente sau intervenții  de specialitate pe care România nu le poate asigura.

 


20 din 2020 și e doar începutul

Încă de la începutul pandemiei, de când zborurile au fost anulate, iar oamenii aveau neapărată nevoie de intervenții medicale în străinătate, Asociația Blondie organizează zboruri pentru a le oferi copiilor, dar și adulților, o șansă la viață.

 „20 din 2020 și e doar începutul. Începutul care nu ar avea o continuare fără tine. Fără ajutorul tău. 20 de zboruri în anul 2020. Astăzi. Și nu vrem să ne oprim aici”, a scris Blondie pe pagina de Facebook.


Luni, Asociația Blondie a pregătit 3 zboruri diferite într-o singură zi pentru a salva viețile a trei bebeluși:

„Astăzi ducem la Milano 3 bebeluși pentru operațiile care să le salveze inimile. Inimile alea mici de câteva zile pe Pământ.”


„Acum. Nu mai târziu, nu mâine”

Asociația încurajează oamenii să doneze cât mai curând, fără promisiuni pentru ziua de mâine.

„Deci, ne ajuți să continuăm? Acum. Nu mai târziu, nu mâine. Mai târziu rămâne prea târziu, iar noi facem lucrurile ACUM.”


Cei care doresc să facă o donație cauzei și care doresc să contribuie la salvarea unei vieți, pot dona în conturile asociației în lei sau euro, dar și pe Revolut sau PayPal.

Campania „Luăm avion”

Asociația Blondie încearcă încă de la începutul pandemiei să achiziționeze o ambulanță aeriană care să ajute la transportul bolnavilor în străinătate, deoarece, în medie, 2 români pleacă zilnic în străinătate pentru tratament.

Cu toate acestea, în ciuda donațiilor din partea parlamentarilor, asociația nu a reușit să strângă banii necesari pentru achiziționarea unui avion, din cauza cererii crescute de transport în străinătate a bolnavilor.

„Cred că vor fi din ce în ce mai multe. Nu putem să strângem bani de avion, pentru că avem încontinuu zboruri. Săptămâna trecută am avut la Paris și la Roma, vineri, în aceeași zi. Toți banii îi plătim pe zboruri. Dar nu e vorba de bani, e vorba despre omul care avea nevoie să ajungă acolo ca să trăiască, dar nu avea cu ce. Din cauza a ceea ce se întâmplă pe pandemie, nu avea cu ce. În continuare sunt alții ca el, din ce în ce mai mulți și tot timpul nu au cu ce”, a concluzionat Adelina, fondatoarea Asociației Blondie.

Meci de fotbal caritabil pentru Blondie

Adelina a explicat că fiecare bănuț strâns pentru avion, ajunge să fie folosit pentru un nou zbor și că le este aproape imposibil să strângă banii necesari pentru achiziționarea avionului. Cu toate acestea, nu s-a dat bătută, astfel încât, pe data de 15 noiembrie, se va organiza un meci de fotbal caritabil:

„O să începem ceva și mai mare. Organizăm un meci de fotbal pentru a strânge bani.  Într-o echipă vor fi vedete din generația de aur, iar în echipa cealaltă vor fi vedete din orice alt domeniu. O să joace pe 15 noiembrie un meci pentru Blondie”, a spus Adelina.

„Când ai de traversat jumătate de continent ca să ajungi la clinica pregătită să-ți salveze viața, ai vrea să fii transportat cu o ambulanță aeriană echipată și pregătită pentru orice. Nu e un moft, e o necesitate. E la fel ca atunci când ești acasă și te afli într-o situație gravă. Ai putea, sigur, să aștepți autobuzul, să chemi un taxi sau să te urci la volan. Dar, ai prefera să vină ambulanța“, scrie un mesaj de pe Facebook al Asociației Blondie.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Un campion mondial la karate pleacă din Cluj spre Barcelona pentru a putea păși din nou. Asociația Blondie: Nu e vorba de bani, e vorba de omul care are nevoie de acest zbor ca să trăiască

 

 

 

VIDEO. Povestea emoționantă a Ioanei. Asociația Blondie: Un singur „Da” poate salva o viață!

 

 

 

 

abonare newsletter