Actualitate

Caz ȘOCANT! Un bărbat s-a sinucis într-un spital, înainte de a afla dacă este infectat cu COVID19

Un bărbat a fost găsit spânzurat în salonul în care era internat doar de câteva ore. Pacientul era suspect de Covid-19 și aștepta testul.

caz-socant-un-barbat-s-a-sinucis-intr-un-spital-inainte-de-a-afla-daca-este-infectat-cu-covid19 caz-socant-un-barbat-s-a-sinucis-intr-un-spital-inainte-de-a-afla-daca-este-infectat-cu-covid19

 

 


Un bărbat de 35 de ani s-a sinucis înainte de a afla rezultatul testului Covid-19. Bărbatul a ajuns în camera de garda a Spitalului de Urgențe cu simptome specific virusului SARS-COV-2, dar nu a mai așteptat rezultatul testului și s-a sinucis.

Pacientul, suspect de infecție cu noul Coronavirus, a fost găsit spânzurat într-un salon al Spitalului Județean de Urgentă Târgu-Jiu. Cu câteva ore înainte a fost internat deoarece era suspect de infecție cu Covid-19, iar de acolo a fost transportat la o secție de psihiatrie pentru că avea un comportament violent.


În așteptarea rezultatului, pacientul a  fost găsit spânzurat de gratiile unui geam, folosind lenjeria spitalului. În ciuda manevrelor de resuscitare, omul a decedat.

Polițiștii au început o anchetă iar conducerea spitalului verifică dacă angajații au greșit  pentru că l-au lăsat singur desi el prezenta semne vizibile de tulburări psihice.


Conform Poliției Gorj, primele cercetări arată că bărbatul de 35 de ani, din comuna Măceșu de Jos, județul Dolj, a fost găsit spânzurat cu o curea de gratiile de la geam, într-un salon de izolare al Spitalului de Psihiatrie.

„Acesta fusese internat astăzi, ca urmare a unui apel 112 efectuat de un cetățean care l-a observat căzut pe carosabil. Bărbatul a fost izolat ca urmare a comportamentului agresiv, pe fondul consumului de alcool”, spun reprezentanţii IPJ Gorj.


CITEȘTE ȘI:

Caz șocant într-o școală din Cluj-Napoca! O fetiță de 11 ani, agresată de colegi mai mari:„Nimeni nu ia măsuri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter