Actualitate

Caz șocant într-o școală din Cluj-Napoca! O fetiță de 11 ani, agresată de colegi mai mari:„Nimeni nu ia măsuri”

Mama unei fetițe de 11 ani din Cluj-Napoca este disperată după ce fiica ei a fost agresată la școală.

Caz șocant într-o școală din Cluj-Napoca! O fetiță de 11 ani, agresată de colegi mai mari Caz șocant într-o școală din Cluj-Napoca! O fetiță de 11 ani, agresată de colegi mai mari

 

 


Delia Moldovan și fetița ei Alexia trec printr-un adevărat calvar după ce eleva de 11 ani a fost agresată de doi colegi de la Școala Gimnazială Traian Dârjan, chiar în incinta unității de învățământ, conform Bună Ziua Cluj. Contactată de Libertatea, mama a declarat că va merge marți, 27 octombrie, la Secția 7 Poliție din cartierul clujean Someșeni pentru a depune plângere penală.

Conform mamei, fetița din clasa a VI-a a fost agresată constant în ultimele săptămâni de cei doi colegi dintr-o altă clasă, dar nimeni nu a luat măsuri împotriva elevilor agresivi. 


„Aceiași băieți au pătruns în clasa Alexiei și au început să-i lovească, la întâmplare, pe copii. Scandalul a ajuns și pe hol. Astfel că Alexia a ajuns să le fie din nou victimă, alegându-se de data asta cu julituri la o mână, după ce s-a apărat de ei!”, explică femeia.

„E o minune că Alexia n-a fost lovită în cap cu ghiozdanul, dar asta a fost și pentru că s-a apărat, săraca, așa cum a putut, cu mânuța! Nu mai spun că, în fiecare zi, copiii de acolo se bat precum chiorii și nimeni nu ia vreo măsură! Nu vreau să se mai întâmple așa ceva în școală”, completează femeia.


Fetița de 11 ani a fost transportată la spital după loviturile încasate la școală.

„Fetița m-a sunat, iar eu am venit repede la școală. A apărut și poliția, dar și directoarea, și paznicul școlii. Acesta mi-a spus că a văzut cum se îmbrâncesc elevii, dar n-a putut interveni, de frica părinților care l-au tot amenințat că vin și-l bat, în caz că face ordine. Mai departe, pentru că fetița avea dureri serioase, am chemat SMURD-ul și ne-am deplasat împreună la UPU copii și la IML.”, a mai adăugat mama.


Între timp, cursurile la școala Alexiei s-au suspendat, iar orele se desfășoară în acest moment exclusiv online din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate astea, mama Alexiei a declarat că va merge mai departe și urmează să depună o plângere penală.
 

UPDATE:


„La data de 20 octombrie, polițiștii din cadrul poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție au fost sesizați despre producerea unei stări conflictuale spontane în incinta unei unități scolare, în urma căreia o minoră în vârstă de 11 ani ar fi fost agresată fizic de alți doi minori de 12 și 13 ani.

Până în acest moment nu a fost formulată nicio plângere penală în acest sens.

Polițiștii Secției 7 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a declarat IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter