Actualitate

Parapantistul rănit în Cheile Turzii are NEVOIE DE SÂNGE

Bărbatul rănit săptămâna aceasta într-un accident cu parapanta, în Cheile Turzii, are nevoie de sânge. Prietenii și familia acestuia au lansat un apel public la donare de sânge.

Parapantistul rănit în Cheile Turzii are NEVOIE DE SÂNGE. Cum puteți ajuta Parapantistul rănit în Cheile Turzii are NEVOIE DE SÂNGE. Cum puteți ajuta

 

 


Bărbatul rănit marți într-un accident de parapantă, în Cheile Turzii și transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Târgu Mureș are nevoie disperată de sânge. 

 


Potrivit apelului lansat pe rețelele de socializare de familia și apropiații acestuia, bărbatul are nevoie de sânge grupa 0 pozitiv, însă și persoanele cu alte grupe de sânge care vor să doneze o pot face la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș, dar și la alte centre de transfuzie sanguină din țară, cu specificația că donația se face pentru Lupea Valentin, internat la Spitalul de Urgență Târgu Mureș.

Bărbatul a căzut cu parapanta, în Cheile Turzii

Marți, 20 octombrie, salvamontiștii din Cheile Turzii, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD din Târgu Mureș au intervenit pentru a acorda primul ajutor bărbatului de circa 30 de ani, care a căzut cu parapanta.


Echipajul SMURD și salvamontiștii au coborât la o diferență de nivel de circa 15 metri pentru a stabiliza bărbatul și pentru a-l aduce cu targa până la platoul unde a fost preluat de către elicopter.

Bărbatul suferise multiple traumatisme, era în stare de conștiență și cooperant. Elicopterul l-a transportat la o unitate spitalicească din Târgu Mureș pentru îngrijiri și investigații de specialitate, a informat ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI

Bărbat rănit după ce a căzut cu parapanta, în Cheile Turzii. Intervine elicopterul SMURD

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter