Actualitate

Pedeapsă de 24 de ani de închisoare pentru tânărul care și-a ucis fosta iubită prin incendiere

Tânărul care a omorât-o pe fosta iubită prin incendiere, a fost condamnat definitiv la 24 de ani de închisoare. Fata a fost găsită carbonizată în apartament.

pedeapsa-de-24-de-ani-de-inchisoare-pentru-tanarul-care-si-a-ucis-fosta-iubita-prin-incendiere pedeapsa-de-24-de-ani-de-inchisoare-pentru-tanarul-care-si-a-ucis-fosta-iubita-prin-incendiere

 

 


Bărbatul care a dat foc apartamentului fostei iubite a fost condamnat la 24 de ani de închisoare cu executare. Fosta iubită se afla în apartament și a fost găsită de pompieri carbonizată.

Tânărul din Buzău care și-a ucis iubita în februarie 2019 a fost condamnat definitive la 24 de ani de închisoare.


Curtea de Apel Ploieşti a respins apelurile părţilor în dosarul tânărului din Buzău care și-a ucis iubita prin incendiere sentinţa fiind definitivă, potrivit News.ro.

Prin urmare, rămâne valabilă decizia din ianuarie 2020 a magistraţilor Tribunalului Buzău, care l-au condamnat pe Cosmin Dan la 24 de ani de închisoare şi la plata unor daune în sumă totală de 160.000 de euro către părinţii victimei.


Profilul genetic al lui Cosmin Dan va fi introdus în Sistemul Naţional de Date Genetice, o bază de date care conține informații despre persoane condamnate definitiv sau suspecţi de infracţiuni grave.

Totul s-a întâmplat pe 23 februarie 2019, când Cosmin Dan a mers la fosta iubită, Valentina Nica, iar în urma unui conflict băiatul a lovit-o, apoi a aruncat cu benzină în dormitorul în care se afla ea și a aprins focul cu o brichetă.


În apartament se mai aflau şi alţi tineri, care au fugit alături de agresor, în timp ce fata striga după ajutor.

Când au sosit pompierii, au găsit-o pe tânără în apartament carbonizată.


CITEȘTE ȘI:

Cât valorează viața unui om? Ce pedeapsă a primit un șofer din Cluj care a provocat un accident mortal pe Drumul Național 1?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter