Actualitate

Clujenii primesc mesaje RO-ALERT în dimineața de joi. Ce trebuie să faci dacă primești un astfel de mesaj?

Clujenii primesc, joi dimineața, mesaje Ro-Alert prin care sunt avertizați de măsurile care intră în vigoare, odată cu creșterea numărului de infectări cu Covid19.

Clujenii primesc mesaje RO-ALERT în dimineața de joi Clujenii primesc mesaje RO-ALERT în dimineața de joi

 

 


În dimineața de joi, 22 octombrie, clujenii primesc un mesaj RO-ALERT, între orele 07:00-09:00, prin care sunt avertizați că măsurile hotărâte în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență intră în vigoare.

 


Mesajul Ro-Alert care trezește clujenii

„ATENȚIE!!! Având în vedere evoluția cazurilor de infectare cu COVID19 și Hotărârea CJSU Cluj, începând cu data de 22.10.2020, în municipiul Cluj-Napoca este obligatorie purtarea măștii în toate spațiile publice închise și deschise. Respectați măsurile impuse de autorități. Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei din jurul vostru!”, atenționează mesajul.

Această măsură se datorează faptului că municipiul Cluj-Napoca a depășit rata de 3 la mia de locuitori. Miercuri au fost înregistrate 343 de cazuri de infectare cu COVID19 la nivelul județului Cluj.


Astfel, ISU Cluj a transmis mesajul pentru localitățile: Cluj-Napoca, Dej, Florești, Săcuieu, Sâncraiu, Săvădisla, Tritenii de Jos, Gherla și Sic.

CITEȘTE ȘI:


Cum sunt sancționați cei care nu respectă măsurile ANTI-COVID? În unele cazuri pedeapsa este de 12 ani de închisoare

 

 


 

Reguli noi pentru bolnavii de COVID19. Ce trebuie să facă asimptomaticii, de mâine

 

 

 

 

abonare newsletter