Actualitate

Ar accepta Boc funcția de premier? Dar pe cea de președinte? Cum răspunde primarul Clujului

Cum a răspuns primarul Clujului, Emil Boc, întrebat dacă ar accepta funcția de premier sau pe cea de președinte.

Ar accepta Boc funcția de premier? Dar pe cea de președinte? Cum răspunde primarul Clujului Ar accepta Boc funcția de premier? Dar pe cea de președinte? Cum răspunde primarul Clujului

 

 


Primarul Emil Boc a fost întrebat nu în puține rânduri dacă și-ar dori să revină în funcția de prim-ministru al țării sau dacă ar candida de președinte. Întrebat din nou recent, într-un interviu la o emisiune TV, Emil Boc a răspuns că acest lucru este „exclus”.

 


„Exclus (să accept funcția de premier sau președinte - n.red). Nu mă interesează nici una, nici altă. Pe una am exersat-o , pe cealaltă am văzut-o. Cu alte cuvinte, este loc pentru alții . Pe mine mă interesează că viața la Cluj să fie cât mai bună pentru cetățenii pe care îi reprezint și care mi-au acordat o uriașă încredere”, a declarat edilul Emil Boc, într-un interviu acordat Aleph News.

Primarul Clujului, Emil Boc a fost premier al României între 2008 și 2012. Edilul a declarat însă în repetate rânduri că nu ar vrea să mai fie prim-ministru pentru încă un mandat. Boc a afirmat că, din această funcție, a luat măsuri de austeritate, știind că acestea vor afecta cariera sa politică, însă le este recunoscător clujenilor, care, prin alegerea sa în funcția de primar, „i-au oferit o șansă uriașă”.


CITEȘTE ȘI

Emil Boc: „Clujenilor care m-au inventat și reinventat politic le datorez tot ceea ce sunt și tot ceea ce fac”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter