Actualitate

Patru români au creat cea mai mare plantație de CANNABIS văzută vreodată!

Agenții Poliției Naționale au demontat cea mai mare plantație de marijuana găsită până acum sub pământ de autoritățile spaniole. Aceasta era ascunsă de 4 bărbați din România.

Patru români au creat cea mai mare plantație de CANNABIS văzută vreodată! Patru români au creat cea mai mare plantație de CANNABIS văzută vreodată!

 

 


Bârlogul în care a fost ascunsă plantația ilegală a fost săpată la o adâncime de 4 metri sub o fermă deținută de unul dintre români. Acesta mai avea un laborator confiscat cu 1.022 de plante de cannabis și avea o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați.

 


La începutul lunii septembrie, investigațiile paralele, care se desfășurau în două secții de poliție diferite, au relevat posibila existență a unei noi culturi la scară largă care a fost instalată la Toledo, în luna august.

Plantație de cannabis la fermă

Astfel, în 20 de zile, cercetătorii au localizat locul exact unde a fost ascunsă cultura ilegală. Era o fermă în zona Cerro de los Palos, foarte aproape de Toledo, unde locuia un clan familial de origine română.


Cu toate că, la o primă vedere, ferma nu prezenta indiciile unei culturi și nici nu exista nici o construcție care să o poată adăposti, agenții au detectat un miros puternic și caracteristic de cannabis. Pe lângă asta, au fost descoperite indicații clare că au fost efectuate lucrări pe terenul în care au fost efectuate mișcări considerabile de pământ, ceea ce le-a dat de înțeles că plantația se afla ascunsă într-o construcție subterană.

Cea mai mare plantație de cannabis, ascunsă în subteran

Când au ajuns la fermă pentru a efectua percheziția autorizată judiciar, autoritățile au găsit o săpătură în teren, pe jumătate ascunsă sub carton, paleți și cutii de lemn. În subteran, polițiștii au descoperit un laborator de 300 de metri pătrați, pentru cultivarea intensivă a cannabisului, care obținea energia electrică pentru a funcționa, la capacitate maximă, prin două conexiuni ilegale la rețeaua publică.


Laboratorul găzduia 1.022 plante de marijuana în diferite stadii de creștere, dintre care unele erau deja gata de colectare. Această încăpere era conectată la o a doua, care avea ca scop extinderea laboratorului principal.

Bărbații au fost arestați

În laborator au fost descoperiți 3 bărbați, responsabili de întreținerea plantației. Al patrulea bărbat a sosit la fermă după câteva minute. În urma descoperirii, cei patru bărbați au fost arestați, unul dintre ei minor, ca presupuși autori ai infracțiunior de trafic de droguri și fraudă a energiei electrice.


Dacă activitatea lor ar fi continuat, acest laborator ar fi raportat deținuților o recoltă care ar putea varia între 150 și 200 de kilograme de muguri de marijuana, conform stiridiaspora.ro

Au furat mobilier de grădină de 15.000 de euro

Tot în timpul percheziției, în fermă au fost găsiți copaci, accesorii și mobilier de grădină, precum și părți ale unui vehicul care au fost furate în luna iulie de la creșele de copii din Toledo. Aceștia au accesat de cel puțin trei ori grădinițele și au furat 500 de copaci, ghivece, mese și bănci de piatră, o fântână și diverse accesorii de grădină, toate evaluate la 15.000 de euro.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat reținut pe stradă în Cluj-Napoca. Polițiștii l-au prins vânzând droguri. VIDEO

 

 

Caz șocant! Un bărbat a omorât în bătaie un bebeluș. Mama copilului a fost de acord să îi ascundă cadavrul în pădure!

 

 

 

 

 

 

 

abonare newsletter