Actualitate

Caz șocant! Un bărbat a omorât în bătaie un bebeluș. Mama copilului a fost de acord să îi ascundă cadavrul în pădure!

Bărbatul a omorât în bătaie bebelușul iubitei sale, de doar două luni, pentru că a început să plângă. În urma crimei, mama copilului a fost de acord să ascundă cadavrul micuțului în pădure.

Caz șocant! Un bărbat a omorât în bătaie un bebeluș. Mama copilului a fost de acord să îi ascundă cadavrul în pădure! Caz șocant! Un bărbat a omorât în bătaie un bebeluș. Mama copilului a fost de acord să îi ascundă cadavrul în pădure!

 

 


Bărbatul, de origine română, locuiește în Cehia, cu iubita lui de 19 ani, părinții tinerei și cei doi copii ai ei, o fiică de un an și un băiețel de două luni. Astfel, furia bărbatului împotriva copilului s-ar fi dezlănțuit când cel mic a început să plângă.

 


Enervat la culme din cauza plânsului, bărbatul a început să-l lovească cu pumnii pe copil, mai ales în zona capului. Toate acestea s-a întâmplat în timp ce mama copilului dormea liniștită, fiind sub influența alcoolului, relatează extra.cz

Următoarea zi, când și-a găsit copilul mort, femeia a fost de acord cu iubitul ei să ascundă cadavrul băiețelului în pădure.


„Ea a fost de acord să scape de cadavru. Potrivit anchetatorilor, iubitul ei a pus trupul neînsuflețit într-o valiză, pe care au așezat-o într-un cărucior. Apoi, au îndesat mai multe haine, pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebelușul. Au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara orașului și, când au aflat că poliția este pe urmele lor, au încercat să se ascundă”, a declarat judecătorul, Karel Gobernac.

Părinții bărbatului au raportat crima la poliție

„În România, părinții unui cetățean de 28 de ani din aceeași țară au anunțat polițiștii că fiul de două luni al actualei iubite a fiului său a fost ucis în Prelouc, Pardubice, în circumstanțe încă neclare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției din regiunea Pardubice.


După ce au primit informațiile, anchetatorii cehi au demarat o amplă operațiune, pentru a verifica datele primite de la ofițerii români. Într-un final, după mai multe căutări, poliția le-a dat de urmă. Cei doi erau însoțiți de fetița de un an.

Tânăra a fost surprinsă la apartamentul unei prietene. Deși nu a vrut să coopereze la început cu poliția, ulterior a recunoscut totul polițiștilor și a cooperat pentru găsirea bărbatului:


„Femeia a confirmat faptul că fiul ei a murit după un atac fizic al iubitului ei. Apoi a dus poliția la locul unde a fost ascuns corpul copilului decedat, într-o zonă împădurită din afara orașului”.

Bărbatul a fost găsit și arestat, ulterior recunoscându-și fapta.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu greu de stins pe strada Oașului. Pompierii intervin încă de aseară- FOTO/VIDEO

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter