Actualitate

O femeie și-a ucis soțul chiar în fața copiilor ei! Ce a determinat-o să facă acest lucru?

O femeie de 41 de ani și-a înjunghiat soțul în fața celor 4 copii. Cei doi nu se mai înțelegeau, iar femeia s-ar fi săturat de calvarul prin care trecea.

O femeie și-a ucis soțul chiar în fața copiilor ei! Ce a determinat-o să facă acest lucru? O femeie și-a ucis soțul chiar în fața copiilor ei! Ce a determinat-o să facă acest lucru?

 

 


Femeia și-a înjunghiat soțul fiind sătulă de neînțelegerile dintre ei. Aceasta nici n-a luat în seamă prezența celor 4 copii ai săi când i-a curmat viața bărbatului.

 


Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile în satul Poiana, din Botoșani. După o ceartă și câteva pahare de alcool, femeia și-a înjunghiat soțul cu un cuțit, chiar de față cu cei 4 copii. Fiica lor cea mai mare, în vârstă de 9 ani, a apelat la unchiul său pentru ajutor.

Copiii erau terifiați

Când unchiul copiilor a ajuns la locul faptei, bărbatul agoniza de durere într-o baltă de sânge, iar femeia era în casă cu cuțitul încă în mână. Copiii plângeau și erau foarte speriați de cele văzute.


Bărbatul a sunat la 112.

„Am fost solicitați pentru un pacient tânăr, de 42 de ani, acre prezenta o plagă înjunghiată hemitorace stâng anterior prin agresiune. Acesta era în șoc hipovolemic, cu tensiune arterială nemăsurabilă. A fost stabilizat și ulterior transportat la Urgențe, starea lui fiind critică”, a declarat medicul de pe ambulanță pentru monitorulbt.ro


Bărbatul era cunoscut de vecini pentru comportamentul violent

„Erau multe bătăi în casa lor. El o agresa de multe ori. Uneori părea că o ține sechestrată. Nu o lăsa deloc să iasă din casă. La un moment dat, când era însărcinată, a bătut-o cu o sapă. Nu o dată a fost poliția la ei la casă. Dar nu se întâmpla mare lucru”, a spus o vecină.

Femeia a fost reținută de polițiști, iar cei patru copii au fost preluați de autorități și plasați într-un centru DGASPC.


„Copiii au fost consiliați de specialiști și li se va acorda o măsură de protecție specială la asistent maternal profesionist. Deja s-a identificat o familie, unde vor trăi în perioada următoare, ca să nu fie despărțiți. Fetița de 9 ani va fi audiată de către organele de cercetare penală, în prezența unui psiholog”, a spus directorul DGASPC Botoșani.

CITEȘTE ȘI:

4 ani de închisoare pentru șoferul care a omorât un tânăr pe Horea și a fugit de Poliție! De ce au fost atât de blânzi???

 

 

O femeie a omorât un urs după ce a încercat să ajungă la păsările din curte

 

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter