Actualitate

Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, infectat cu CORONAVIRUS. Boc: „Ca la Casa Albă se face și la Primărie”

Un angajat al Direcției de Asistență Socială din Primăria Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, infectat cu CORONAVIRUS. Boc: „Ca la Casa Albă se face și la Primărie” Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, infectat cu CORONAVIRUS. Boc: „Ca la Casa Albă se face și la Primărie”

 

 


Primarul Emil Boc a confirmat existența unui caz de infectare activ al unui angajat din cadrul Direcției de Asistență Socială din Primăria Cluj-Napoca, spunând că au fost luate toate măsurile, făcând o paralelă cu situația de la Casa Albă, acolo unde președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump și Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, au fost depistați cu coronavrius.

 


„Avem o situație în cadrul direcției de asistență socială, este tratată cu responsabilitate, potrivit regulilor statului român. Se efectuează ancheta epidemiologică, s-au stabilit contacții, s-au stabilit măsurile de izolare, așa ca și la Casa Albă. La fel se face și la Primărie, să respectă aceste reguli stricte și nu există nimeni care să nu fie în cadrul legal existent. Nu e avem nimic de anunțat suplimentar, o vom face dacă va fi cazul”, a spus Emil Boc. 

CITEȘTE ȘI


Clujul în TOP trei la numărul de infectări cu COVID-19

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter