Actualitate

HOROSCOP 6 octombrie 2020. Berbecii au parte de o zi încărcată, Capricornii resimt dorul unei foste iubiri. Puțini nativi vor avea o zi bună

Horoscop 6 octombrie 2020. O zi încărcată de emoții și negativism. Unii nativi se vor bucura de momente bune. Vești fabuloase pentru Pești, Leii sunt stresați și epuizați.

HOROSCOP 6 octombrie 2020. Berbecii au parte de o zi încărcată, Capricornii resimt dorul unei foste iubiri. Puțini nativi vor avea o zi bună HOROSCOP 6 octombrie 2020. Berbecii au parte de o zi încărcată, Capricornii resimt dorul unei foste iubiri. Puțini nativi vor avea o zi bună

 

 


Horoscop 6 octombrie 2020. Ce aduce ziua de marți nativilor? Puține vești bune. Se anunță o zi grea și provocatoare pentru cei mai mulți dintre nativi. Taurii nu pot evita un conflict din viața amoroasă. Vărsătorii sunt măcinați de regrete.

 


Berbec

Volumul de muncă pe care îl ai te epuizează, până în punctul în care vei avea nevoie de ajutor pentru finalizarea sarcinilor cu bine. Îți superi apropiații pentru că din cauza zilei de muncă, nu îți găsești energia necesară pentru a ieși în oraș.


Horoscop 6 octombrie 2020. Taur

Ai parte de neînțelegeri în viața de cuplu din pricina dificultăților de comunicare cu privire la locul unde vreți să plecați în vacanță. Fiecare a înțeles greșit intenția celuilalt, ceea ce a iscat o discuție aprinsă, ce-ți va tăia tot cheful de a mai pleca. Într-un final, partenerul tău va ceda, iar tu vei câștiga disputa.

Gemeni


Îți este dor de un om care acum face parte din trecutul tău. În ciuda diferențelor care v-au forțat să vă îndepărtați, îi simți lipsa cu toate că nu îți poți găsi puterea de a trece peste ce s-a întâmplat. Sentimentul de dor nu te încântă, ba chiar îți va întuneca perioada următoare.

Horoscop 6 octombrie 2020. Rac

Partenerul de viață s-a săturat să aștepte să preiei tu inițiativă și te va surprinde cu o seară specială doar pentru voi doi. După multă muncă, relaxarea în cuplu este exact ceea ce aveai nevoie, de aceea ești tare bucuros. Viața ta amoroasă este înfloritoare.


Leu

Ai parte de mult stres și nervi la locul de muncă și deși sunt lucruri pe care vei reuși să le rezolvi, la final vei fi secat de puteri. Totuși, partea bună este că cei dragi te înțeleg, astfel scutindu-te de treburile casnice plănuite. Seara aduce vești bune din punct de vedere financiar.

Horoscop 6 octombrie 2020. Fecioară

E o perioadă stresantă din punct de vedere profesional, motiv pentru care ai nevoie de o pauză. Să nu crezi că lucrurile se vor rezolva dacă-ți duci problemele de la muncă acasă. Nu e o idee bună, pentru că partenerul tău are nevoie de atenția ta și de ajutor în treburile casnice.

Balanță

Apare o oportunitate din punct de vedere profesional. Este vorba de un job la care visezi de mult timp și care îți va aduce multă fericire. Această bucurie merită sărbătorită cu prietenii, lucru care te determină să-i aduni pe toți pentru a celebra vestea.

Horoscop 6 octombrie 2020. Scorpion

Te-ai plictisit groaznic de rutină și de același decor muncă-acasă. Ai nevoie de o schimbare, de aceea e posibil să faci o cerere sau o petiție la job. E vorba de o relocare sau un concediu pe care nu l-ai planificat din timp, însă de care ai mare nevoie în acest moment.

Săgetător

Lucrurile încep să scârțâie pe plan profesional. Ai terminat proiectele pe care le aveai și nimic interesant nu se anunță prea curând. Totuși, acest lucru nu te demoralizează. Ești optimist cu privire la viitor și știi că vei avea și zile mai bune. Continuă să-ți păstrezi buna dispoziție.

Horoscop 6 octombrie 2020. Capricorn

Încă visezi la omul cu care nu ai avut noroc să te afli pe aceeași lungime de undă. Golul din viața amoroasă tinde să devină din ce în ce mai apăsător. Prietenii te înțeleg și vor să-ți sară în ajutor cu oferte de petrecere a timpului liber sau de a cunoaște oameni noi.

Vărsător

Ești căzut pe gânduri, deoarece regreți unele acțiuni întreprinse recent. Nu poți schimba ceea ce s-a întâmplat, lucru care te demoralizează și mai mult. Totuși, este posibil ca apariția unor noi oferte de lucru să-ți alunge aceste gânduri negre.

Pești

Există posibilitatea unui succes profesional major care va aduce câștiguri substanțiale financiare. Poate fi vorba de o mărire de salariu sau de o avansare. Pentru că acest moment merită sărbătorit, partenerul de viață nu-ți va da de ales, ceea ce înseamnă o ieșire în oraș fie doar voi, fie cu gașca.

CITEȘTE ȘI:

Sfaturi pentru zodii. Sfaturi pentru o viață mai bună, în funcție de zodie!

 

 

Zodiacul dragostei. Care sunt cuplurile ce nu se vor despărți niciodată?

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter