Actualitate

Noi restricții pentru persoanele care vin în România!

Noi restricții pentru care care se întorc în țară. Din cauza exploziei de îmbolnăviri Covid-19, cei care intră în România vor fi obligați să respecte anumite reguli.

Noi restricții pentru persoanele care vin în România! Noi restricții pentru persoanele care vin în România!

 

 


Pentru cei care nu stau în România mai mult de 3 zile, carantina nu este obligatorie, doar dacă prezintă un test Covid negativ la intrarea în țară. Dacă persoanele venite doresc să stea pentru o perioadă mai lungă, carantina este obligatorie și abia în a cincea zi se pot testa.

 


Comitetul Național pentru Situații de Urgență va stabili, în cursul zilei de luni, lista exactă a țărilor față de care România va impune restricții, astfel încât persoanele care sosesc din acele țări vor fi obligate să respecte anumite măsuri.

Carantina nu e obligatorie

Dacă o persoană aflată pe lista țărilor roșii vine în România pentru mai puțin de 3 zile, va trebui să prezinte un test Covid negativ făcut în ultimele 48 de ore și nu va trebui să stea în carantină.


Totuși, dacă va dori să stea mai mult de trei zile în țară, izolarea de două săptămâni va fi obligatorie sau după 5 zile de la momentul intrării în țară va face un test Covid, iar dacă acesta este negativ nu va mai trebui să stea în carantină.

CITEȘTE ȘI:


Se înmulțesc cazurile grave de Covid-19 la copii. Un tânăr de 17 ani, internat la secția ATI

 

 


Petrecere fără măști sau distanțare la Cluj Arena. Poliția a intervenit

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter