Actualitate

HOROSCOP 2 octombrie 2020. Balanța are parte de momente GRELE, iar Leii au multe sarcini de îndeplinit

Horoscop 2 octombrie 2020. Săgetătorii s-au îndepărtat de cei dragi, Gemenii au parte de o mare iubire.

Horoscop 2 octombrie 2020. Săgetătorii s-au îndepărtat de cei dragi, Gemenii au parte de o mare iubire. Horoscop 2 octombrie 2020. Săgetătorii s-au îndepărtat de cei dragi, Gemenii au parte de o mare iubire.

 

 


 

Horoscop 2 octombrie 2020. Racul va schimba viața cuiva, Peștii sunt răsplătiți pentru ajutor. Ce se întâmplă cu Capricornii?


 

Berbec


Generozitatea cuiva față de tine ar putea fi cauzată de o conștiință vinovată.  Află ce i-a determinat să fie atât de amabili și să-ți facă pe plac. Răspunsul te-ar putea surprinde, însă poate fi unul dezamăgitor. Adevărul ți-ar putea frânge inima, dar este mult mai important decât o minciună spusă cu blândețe. Adevărul te-ar putea ajuta să iei o decizie.

Horoscop 2 octombrie 2020. Taur

Lumea din jur joacă destul de competitiv și s-ar putea să pierzi dacă nu rămâi pe poziție. Implică-te în proiecte importante și dă dovadă de mult profesionalism la serviciu. Superiorii vor putea observa dedicarea ta și vor fi mai mult decât încântați să-ți ofere un bonus sau o mărire de salariu.


Gemeni

Trebuie să te gândești atent la următoarea ta mișcare. Se anunță vești bune din punct de vedere sentimental, însă ai de luat o decizie. Dacă persoana față de care ai sentimente este potrivită pentru tine, trebuie să ai curajul de a-i spune. Un secret amoros îți va aduce doar suferință și șansele ca acea persoană să-ți împărtășească sentimentele sunt imense.



Horoscop 2 octombrie 2020. Rac

Dacă rămâi sincer, ai șansa de a schimba viața cuiva. Întrebarea este dacă tu ești pregătit pentru schimbare, căci te va afecta în mod direct. Dacă simți că e momentul potrivit pentru acest lucru, atunci deschide-ți inima. Nu te pierde în discuții inutile, fii empatic și oferă sprijin celor care au nevoie.

Leu

Ai nevoie de motivație în viața ta și nu te lași până nu o găsești. Când crezi că ești cel mai aproape de țelul tău, lucrurile se vor schimba și planurile îți vor fi date peste cap. Pune întrebări, fii onest când planifici următoarele mișcări și adaptează-te din mers. Nu refuza sarcinile pe care tu le consideri neimportante. Acum nu e momentul să fii pretențios sau leneș.

Horoscop 2 octombrie 2020. Fecioară

Rutina te apasă și tot ce îți dorești este să ieși din acest cerc vicios. Ai grijă să nu creezi o dramă doar pentru a ieși din anonimat. Lasă-te înconjurat de emoții pozitive și vorbește cu oameni care au o influență pozitivă asupra ta. O călătorie te-ar putea ajuta să ieși din această stare.

Balanță

Momentele dure prin care treci, vor trece și ele de la sine. Într-o bună dimineață, te vei trezi și vei realiza că nu este nevoie să-ți pierzi vremea îngrijorându-te de lucruri inutile și trecătoare. Nu poți avea o zi bună în fiecare zi, dar poți alege să te concentrezi asupra lucrurilor pozitive și nu asupra celor negative. Ai speranță!

Horoscop 2 octombrie 2020. Scorpion

Stabilitatea este mult mai importantă pentru tine decât asumarea riscurilor. Este o zi numai bună să petreci mai mult timp cu familia și prietenii apropiați. Oamenii importanți din viața ta sunt reconfortanți și ai șansa de a extinde aceste relații strânse. Toată lumea este pregătită să vorbească și să împărtășească lucruri cu tine.

Săgetător

Te-ai îndepărtat de cei din jur, chiar dacă tu nu ți-ai dat seama de acest lucru. Trebuie să încerci să te reconectezi cu oamenii pentru a-ți menține relațiile importante. Relaționezi bine cu oamenii atunci când te pui în rolul de ascultător, așadar trebuie să te implici în conversații. Ascultă-i pe cei din jur!

Horoscop 2 octombrie 2020. Capricorn

Energia de azi e stimulantă, așa că ai grijă să nu o consumi dintr-o dată. Ia-o încet pentru că nu există nici un motiv să te grăbești azi. Nu te forța prea mult pentru că nu ai nevoie de o nouă rutină de antrenament. Savurează sentimentul de energie de astăzi.

Vărsător

Azi vei creea ceva artistic. Chiar dacă nu e o capodoperă, ție îți pune un zâmbet pe buze și te face să te simți bine.  nu este nimic mai bun decât să faci pe cineva să zâmbească azi și decât să cumperi un cadou, nu mai bine îl faci chiar tu? Împărtășirea viziunii tale artistice cu alte persoane este o adevărată inspirație.

Pești

Este bine că ai atât de multă energie în jurul tău. Ar putea exista unele modificări de ultim moment, lucru care îți va cere cooperarea. Te pricepi să fii deschis la schimbări în bine, așa că trebuie să fii atent la cineva care nu primește prea bine ideea schimbării. Este posibil să aibă nevoie de o mână de ajutor. Recunoștința acelei persoane s-ar putea plăti în moduri surprinzătoare.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul dragostei. Care sunt cuplurile ce nu se vor despărți niciodată?

 

 

 

abonare newsletter