Actualitate

Adolescentă transportată de urgență la spital după ce a fost atacată de un câine pe stradă

O adolescentă a fost transportată la spital după ce a fost atacată pe stradă de un Rottweiler.

adolescenta-transportata-de-urgenta-la-spital-dupa-ce-a-fost-atacata-de-un-caine-pe-strada adolescenta-transportata-de-urgenta-la-spital-dupa-ce-a-fost-atacata-de-un-caine-pe-strada

 

 


O adolescentă de 15 ani a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce, miercuri seară, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitatea Valu lui Traian, a fost atacată şi muşcată de un câine din rasa Rottweiler.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea", Ana Maria Stoica, victima a suferit răni la braţe şi picioare.

„Am fost solicitaţi să intervenim la o adolescentă de aproximativ 15 ani, care în urma evaluării la faţa locului de paramedicii SMURD prezenta urme traumatice la nivelul membrelor inferioare şi superioare ce s-ar fi putut produce prin muşcături de câine. Ulterior, aceasta a fost transportată conştientă, cooperantă, la spital, de echipajul de prim-ajutor din cadrul Detaşamentului Palas, pentru mai multe investigaţii medicale", a transmis reprezentanta ISU.

Martori la cele petrecute susţin că patrupedul ar fi scăpat dintr-o curte şi ar fi atacat-o pe adolescentă, nefiind prima dată când câinele respectiv face victime.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, a fost identificat proprietarul câinelui care face parte din categoria celor periculoşi, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.


CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a fost SFÂȘIAT de câini în Câmpia Turzii

 

Un bărbat MUTILAT de câini maidanezi va ajunge la un spital din Cluj

 

abonare newsletter