Actualitate

Ce mașină are CTP și cât a costat să o cumpere?

Cristian Tudor Popescu este un fan înrăit al mașinilor românești. După o lungă relație cu Dacia 1310, jurnalistul a decis să schimbe modelul.

 

 


Cunoscutul jurnalist, Cristian Tudor Popescu (CTP), a condus pentru zeci de ani modelul Dacia 1310, pe care îl numea „Rechinul șoselelor”. După ce prima mașină de acest fel, cumpărată chiar de la directorul general al companiei românești, Constantin Stroe, a fost furată, jurnalistul a mai achiziționat tot o Dacia 1310. Pe aceasta a numit-o „Blanșeta”, care a ajuns la casat, având podeaua găurită.

 


Într-un final, jurnalistul și-a cumpărat un alt model, dar de la aceeași firmă românească îndrăgită de el.

Ce mașină are acum CTP și cât costă?

Cristian Tudor Popescu a trecut de la faimoasa Dacie 1310, la primul model de Dacia Sandero, pe alb. Mașina are geamurile manual, lucru benefic pentru CTP. Jurnalistul s-a mai afirmat în trecut că nu îi plac deloc geamurile electrice la mașină, acestea îl stresează și chiar îi dau senzația de claustrofobie. Astfel, geamurile manuale îi oferă „o stare de liniște”


Alte caracteristici sunt luminile de zi LED, ESP, încălzire, temperatura exterioară apare în bord și vine la pachet cu o roată de rezervă.

De această dată, CTP a plătit 7.870 de euro pentru ultima achiziție. Pentru modelul acesta pe alb, culoarea nu trebuie plătită în plus. Pentru această versiune, singurul motor de care dispune este cel aspirat pe benzină, cu 73 de cai putere și trei cilindri.


Mașina lui CTP consumă 6% în oraș, iar la drum lung e alimentată cu 4,4 l de benzină la fiecare 100km.

CITEȘTE ȘI:


Cristian Tudor Popescu explică afirmațiile controversate despre educația sexuală: „Mi-am găsit beleaua cu declarațiile astea!”

 

Vezi cum arată NOILE MODELE DACIA? Logan, Sandero și Stepway au ajuns la a treia generație. - GALERIE FOTO

 

abonare newsletter