Actualitate

Cristian Tudor Popescu explică afirmațiile controversate despre educația sexuală: „Mi-am găsit beleaua cu declarațiile astea!”

Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce a făcut o serie de afirmații controversate cu privire la introducerea educației sexuale în școli.

Cristian Tudor Popescu în platoul televiziunii Digi24 Cristian Tudor Popescu în platoul televiziunii Digi24

Cristian Tudor Popescu a făcut o serie de afirmații dure în cadrul unei intervenții la Digi 24 cu privire la introducerea educației sexuale în școlile din România.

„Vă imaginați ce au în cap copiii la 12 ani?Fetele care se masturbează clitoridian în adolescență ar trebui să știe, să le spună omul ăla care face curs la școală că e posibil să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță, în așa fel încât să nu mai fie satisfăcute de relațiile sexuale normale. Asta este o chestiune medicală. Și ele nu știu acest lucru”, a fost declarația care a stârnit revoltă pe internet.


Cristian Tudor Popescu a revenit asupra declarațiilor

Jurnalistul a revenit cu precizări pe tema introducerii educației sexuale în școli:

„Terapia pe care o propun eu este o formă mai intensă de educație sexuală la școală. Deci nu sunt împotrivă, da? Numai că atrag atenția că cei care ar face această educație sexuală pot prelua un teren deja infestat, modificat deja de aceste surse informaționale pe care generațiile actuale le au și generațiile mele nu le-au avut. E o deformare fundamentală aici. Nu existau acum, știu eu, 30 de ani, 40 de ani, nu existau posibilitățile astea de a lua contact cu imagini, de sex, de pornografie de la vârste fragde. Nu aveai de unde, pentru că în România socialistă astfel de materiale erau interzise. Nu exista internet, prin urmare nu aveai astfel de contact. Doamne, Doamne! Mi-am găsit beleaua cu declarațiile astea!”, a spus Cristian Tudor Popescu într-un interviu pentru Libertatea.


Citește și:

Biserica Ortodoxă este ÎMPOTRIVA educației sexuale în școli: „Un atentat asupra inocenței copiilor!”

 


Educația SEXUALĂ, OBLIGATORIE în școli!

Ultimele Stiri
abonare newsletter