Actualitate

ACCIDENT cu o victimă pe Bulevardul Muncii - FOTO

O autoutilitară și un camion s-au cicnit în această dimineață, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

 

 


În urma impactului, un bărbat de 20 de ani, șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat, iar pasagerul său, un bărbat de 22 de ani a suferit multiple traumatisme, fiind transportat la spital, în stare de conștiență.

 


„O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost primită în jurul orei 9.20, iar în momentul sosirii pompierilor la locul accidentului, au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate și o persoană încarcerată în cabina autoutilitarei.

Pompierii au acționat pentru a descarcera și a scoate cu echipamentele speciale bărbatul, de circa 20 de ani, din cabina contosionată și l-au predat echipajelor medicale pentru a fi transportat la spital. Bărbatul suferise mai multe traumatisme, dar era în stare de conștiență și era cooperant”, a transmis ISU Cluj.


Cauza accidentului, nepăstrarea distanței

Din primele date furnizate de IPJ Cluj, șoferul autoutilitarei, care se deplasa pe strada Bulevardul Muncii, spre strada Apahida, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autocamionul care îl preceda,  condus de un bărbat de 37 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

CITEȘTE ȘI


Accident grav! Un om a MURIT și alți 13 au fost răniți

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter