Actualitate

Accident grav! Un om a MURIT și alți 13 au fost răniți

Un accident grav, soldat cu cel puțin un deces și treisprezece răniți, a avut loc marți dimineață. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Accident grav! Un om a MURIT și alți 13 au fost răniți Accident grav! Un om a MURIT și alți 13 au fost răniți

 

 


Un TIR, care nu s-a asigurat, a intrat într-un autobuz care circula regulamentar, pe DN 28, Iași-Târgu Frumos, în zona localității Lețcani, potrivit publicației Ziarul de Iași. Impactul a fost atât de puternic încât mașina de călători s-a învârtit de câteva ori și a lovit la rândul său un microbuz.

 


Din primele date rezultă că 13 persoane au fost rănite, iar șoferul microbuzul a decedat. De asemenea, unul dintre cei răniți a intrat în stop cardio respirator.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, iar poliția face în acest moment cercetări suplimentare la locul accidentului.


Victimele au fost transportate la spital

„În jurul orei 5:53, accident rutier în intersecția de la Lețcani în care au fost implicate un autobuz, un TIR și un microbuz. Au fost 13 victime, 4 au fost descarcerate, 6 transportate la spital. Începând cu ora 6:00 a fost activat planul roșu de invervenție. Au fost trimise două autospeciale transport victime multiple, trei autospeciale de prim-ajutor medical, o autospecială de terapie intensivă cu medic, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu descarcerare”, a declarat ISU Iași.

CITEȘTE ȘI:


Peste 10 kg de CANNABIS confiscate la Cluj

 

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter