Actualitate

O poartă metalică a căzut peste un copil în parcul din Grigorescu

O poartă metalică de fotbal a căzut peste un băiat de 10 ani, pe terenul de fotbal din parcul de pe Bulevardul 1 Decembrie din Grigorescu. Terenul a fost închis provizoriu după incident.

O poartă metalică a căzut peste un copil în parcul din Grigorescu O poartă metalică a căzut peste un copil în parcul din Grigorescu

 

 


Conform relatărilor de la fața locului și a spuselor tatălui său, copilul s-ar fi agățat de poartă, moment în care poarta s-a desprins și l-a lovit în tâmplă, scriu cei de la EBS Radio. Băiatul a primit îngrijiri pe teren, prezentându-se atât poliția, cât și echipajele medicale de urgență, după care a fost transportat la spital.

 


„S-a jucat fotbal, s-a prins de poartă și poarta a căzut peste el. Soția a fost cu copilul, pe mine m-a anunțat că s-a întâmplat accidentul și că a fost lovit, în așa fel încât copilul a leșinat. Și-a revenit, dar are o leziune la cap, e la Urgența de copii”, a declarat tatăl băiatului pentru sursa menționată.

Criminaliștii au documentat situația mai bine și au verificat, împreună cu tatăl copilului, cât de stabilă este cealaltă poartă, care s-a dovendit a fii destul de instabilă. Un angajat care închide cu lacăt terenul de obicei, a explicat faptul că porțile sunt prinse la pământ cu multe șuruburi, lucru care ar trebui să confere suficientă stabilitate dacă sunt utilizate în mod corect.


Reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție din Cluj au afirmat că s-a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la rănirea unui minor de 10 ani, din Cluj-Napoca, care se afla pe un teren de fotbal din aceeași localitate. În fapt, la aceeași dată, în timp ce minorul se afla pe un teren de sport din municipiul Cluj-Napoca, o poartă metalică a cazut asupra sa, rănindu-l. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”,  au precizat reprezentanții.


CITEȘTE ȘI:

Scandal monstru în Dej. Un bărbat și-a amenințat fosta iubită cu pistolul, apoi i-a distrus mașina

 


Patru elevi cu COVID-19, la Colegiul George Coșbuc. Activitate SUSPENDATĂ pentru 14 zile, în două clase

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter