monitorulcj.ro Menu
Actualitate

HOROSCOP 23 septembrie 2020. Nativul Vărsător se va lovi de obstacole greu de depășit.

Horoscop 23 septembrie 2020. Oportunități și provocări la locul de muncă. Capricornul întâmpine probleme financiare.

HOROSCOP 23 septembrie 2020. Nativul Vărsător se va lovi de obstacole greu de depășit.

 

 


Horoscop 23 septembrie 2020. Ce a pregătit ziua de miercuri pentru nativi? Multă energie și productivitate.

 


Berbec

Astăzi vei avea parte de sfaturi importante din partea unui apropiat. Deși, tinzi deseori să ignori vorbele altora, este posibil ca persoana respectivă să te pună pe gânduri și decizi să iei în considerare spusele sale.


Horoscop 23 septembrie 2020. Taur

Ziua de miercuri este, pentru tine, dedicată noilor începuturi. Fie că este vorba despre un nou proiect profesional, un nou job sau o nouă locuință, ești pus pe fapte mari și ești foarte entuziasmat în privința viitorului tău.

Gemeni


Astăzi ești bine dispus și ești hotărât să te bucuri de lucrurile mărunte în viață. După muncă, ar fi bine să ieși la o plimbare prin parc. Lasă-te surprins de tot ceea ce îți oferă viața! De asemenea, fă-ți ordine în gânduri și încearcă să dormi mai mult.

Rac


Te nemulțumește foarte tare faptul că mai sunt două zile până la weekend. Astăzi ești extenuat și sleit de puteri. A fost o săptămână plină pentru tine și de-abia aștepți să se termine. Cu puțină răbdare, zilele vor trece cât ai clipi.

Leu

Te vei confrunta cu multe nedreptăți la locul de muncă. Ai senzația că nimeni nu depune nici pe jumătatea efortului pe care îl depui tu și că ești singurul care se îngrijorează în privința responsabilităților de birou. Discută cu ceilalți colegi și explică-le situația cu mult calm.

Horoscop 23 septembrie 2020. Fecioară

Astăzi te focusezi foarte mult pe un nou proiect și vii cu tot felul de idei noi, care, însă, nu sunt luate în considerare de către ceilalți colegi. Nu te întrista, va veni și perioada ta de glorie. Încearcă să nu mai fii atât te critic cu tine însuți, iar rezultatele vor veni de la sine.

Balanță

Ziua de miercuri vine cu multă incertitudine în viața Balanței. Nu știi ce să mănânci la micul dejun, nu știi ce planuri vei avea pentru weekend, nu știi dacă să faci cumpărături sau să economisești și nici în privința locului de muncă nu ești la fel de sigur.

Scorpion

Ești prea competitiv, ceea ce nu este mereu un lucru bun. Pui prea multă presiune pe tine și vrei mereu să le fii superior colegilor de breaslă, iar asta nu te va ajuta în interacțiunea cu cei din jur. Îți recomandăm să pui preț și pe relațiile cu persoanele apropiate ție și să eviți conflictele.

Săgetător

Riști să fii dezamăgit de cineva apropiat astăzi, care nu îți vrea binele, așa cum te-ai fi așteptat tu. Te sfătuim să fii rezervat în privința conexiunii cu persoanele din jurul tău și să petreci mai mult timp cu tine însuți, pentru că nu ești înconjurat de oameni cu intenții bune.

Horoscop 23 septembrie 2020. Capricorn

Te afectează foarte tare situația financiară cu care te confrunți și nu îți poți lua gândul de la facturi și plăți restante. Iei în considerare noi metode prin care îți poți spori venitul și, din fericire pentru tine, apare o persoană care te va ajuta în acest sens.

Vărsător

Astăzi este o zi nefastă pentru nativii din zodia Vărsătorului, deoarece sunt mai uituci ca niciodată. Riscați să uitați de întâlniri importante, de discuții recente și chiar de lucruri personale, cum ar fi telefonul sau portofelul.

Pești

Te trezești cu gândul la weekend, deși este mijlocul săptămânii. Nu acorzi prea multă atenție locului de muncă și, deși te afli îngropat în hârtii, îți imaginezi că bei un ceai fierbinte și te uiți la un film, tolănit pe canapea.

CITEȘTE ȘI:

 

Cuplurile de aur 2020. Zodiile care sunt mai puternice împreună