monitorulcj.ro Menu
Actualitate

HOROSCOP 22 septembrie 2020. Planuri de viitor în viața amoroasă! Care este zodia care își va schimba viața?

Horoscop 22 septembrie 2020. Balanța are probleme financiare. Ce nativ repetă greșeli la infinit?Berbecii să nu ia decizii pripite

HOROSCOP 22 septembrie 2020. Planuri de viitor în viața amoroasă! Care este zodia care își va schimba viața?

 

 


Horoscop 22 septembrie 2020. O săptămână plină de comunicare și planuri. Care dintre nativi are potențial de lider? Leii sunt extrem de solicitați.

 


Berbec

Tot ce-ți pui în gând se îndeplinește cât ai bate din palme. Ești înzestrat cu o putere interioară imensă și reușești să duci la capăt toate planurile trecute în agendă. Dai piept cu o situaţie la care nu te aşteptai şi care, pe moment, te determină să-ţi pierzi încrederea în planul la care munceai. Nu mai crezi că poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agăţa concret iar sacrificiile care ţi se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului şoc, ci lasă să treacă primul val ca mai apoi să schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie să scapi mai întâi de senzaţia de fatalitate pesimistă care te cuprinde în primă instanţă.


Horoscop 22 septembrie 2020. Taur

Țintește cât mai sus și nu abandona misiunea până nu realizezi ceea ce vrei. Fii mulțumit că ești susținut de toate persoanele dragi din jur, mai ales de familie. Nu te crampona de piedicile absolut fireşti din drumul tău către victorie, pentru că ele au rolul de a te pune la încercare, ca să arăţi şi să-ţi demonstrezi ţie că meriţi şi poţi obţine ceea ce doreşti. Apucă-te serios de treabă, caută soluţii, învaţă din mers şi continuă drumul pe care l-ai început pentru că destinaţia e promiţătoare. Te îndrepţi, pas cu pas, spre prosperitate, spre roade demne de toată lauda, dar nimic nu ţi se oferă pe tavă. Eşti încă în mijlocul acestui demers de durată care cere enorm de la tine, e un mare consumator de energie şi de resurse, dar fii sigur că ţinta finală e succesul!

Gemeni


Discuții constructive cu partenerul de viață care te vor face să afli ce vreți pe viitor.  Poate ar fi timpul să treceți la următorul nivel sau chiar să ajungeți la altar. Nu te aștepta ca marile tale planuri de acum să se concretizeze peste noapte deoarece ţi se va cere o imensă răbdare. Important e că ele sunt posibile, deci nu contează cât de mult va dura de vreme ce vei ajunge într-un final la rezultatele promise. Primeşti de undeva chiar o garanţie că, odată şi-odată, toate se vor aşeza conform planurilor tale de acum, ca atare adună-ţi toate forţele cu speranţa că nu mai e mult până la victorie, conform horoscopului pentru data de 22 septembrie 2020. E doar o chestiune de timp!

Rac


Emani o energie pozitivă care îi încarcă și pe cei din jur. Ești o adevărată gură de aer proaspăt pentru oamenii cărora le ieși în cale în această zi. Ai grijă la reacţiile impulsive sau agresive pe care le ai faţă de persoanele ceva mai sensibile. Chiar dacă tu consideri că nu exagerezi cu nimic, celălalt poate fi într-o pasă extrem de fragilă şi va lua riposta ta drept un atac la persoană. Un gest necugetat, o vorbă spusă necontrolat sau o atitudine ofensivă poate deranja enorm pe un prieten, care va suferi în sinea ta pentru comportamentul tău. Nu merită asemenea tratament din partea ta deci domoleşte-ţi patima.

Leu

Te-ai născut să fii lider. Impune-te la serviciu și ocupă postul și salariul la care râvnești de atâta timp. Fă-ți singur loc, dă din coate, vorba aia. Nu mai aștepta. Ai prea multe de făcut şi, pentru că vrei să te împarţi între atâtea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna aşa cum ar trebui. Fii exigent şi alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care să te ocupi prioritar, altfel consumi timp şi energie pe atât de multe planuri fără să ajungi la nici un rezultat satisfăcător. Nu poţi fi eficient făcând şi una şi alta, împărţindu-te pe atâtea fronturi simultan, pentru că nu faci altceva decât să laşi loc de greşeală şi epuizare fizică. Ar trebui să stabileşti priorităţile acestei zile şi să le iei pe rând, una câte una, nu pe toate odată!

Horoscop 22 septembrie 2020. Fecioară

Știi foarte bine ce vrei de la viață și nu te lași deloc înduplecat. Îți urmezi visul cu orice preț, chiar dacă oamenii din jurul tău nu sunt foarte încântați de planurile tale. Nu te lua după părerile nedrepte emise de unii la adresa ta pentru că te pot influenţa negativ fără rost. Ai încredere în valoarea ta, în imaginea ta, în ceea ce reprezinţi şi simte-te bine în pielea ta, fără a ţine cont de comentariile critice venite de la cei care nu te au la suflet. Tot ce auzi azi în jurul tău sunt răutăţi, ca semn al invidiei unora, dar nu uita: când eşti bârfit şi ai inamici, e semn că eşti un om de valoare şi asta ar trebuie să te ridice şi mai sus, deasupra tuturor. Prefă-te că nu auzi ce spun ceilalţi, pentru că sunt acuze nemeritate. Fii sigur că tu eşti minunat, eşti frumos, eşti adecvat oricărei situaţii, iar ceilalţi sunt nişte răi: evită-i!

Balanță

În ultima vreme ai devenit mult prea cheltuitor. Ai adunat o grămadă de datorii și riști că ajungi la sapă de lemn dacă nu schimbi macazul cât mai repede. Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ţi restabili echilibrul emoţional, de a-ţi face sufletul să zâmbească. Ieşi în lume şi profită de ocaziile excelente care apar în calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbări majore în viaţa ta de acum înainte. Treci prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile tale viitoare. Ieşi în întâmpinarea norocului: nu ştii de unde şi când apare, dar merită să-l cauţi!

Scorpion

Ai trecut prin multe, dar se pare că nu vrei să-ți înveți lecția. Repetarea unei greșeli la infinit nu te va ajuta la absolut nimic, ba dimpotrivă. Ai grijă ce pierzi. Horoscopul zilei pentru 22 septembrie 2020 arată că munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, pentru că roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins vă va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţa oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

Săgetător

Adori să fii în centrul atenției și să atragi laude și complimente, dar nu accepți nici în ruptul capul că și tu poți greși. Ești predispus unor bârfe. Dacă pleci la drum, efectele acestei călătorii vor fi cu totul speciale, de parcă ţi-ai reîncărca sufletul de bucurie, de linişte şi calm. E ca o excursie de plăcere prin locuri de care îţi era dor, sau pe oriunde treci, descoperi lucruri care îţi răsfaţă simţurile, care te fac să zâmbeşti sau poţi spune chiar că eşti fericit. Poate cineva drag ţie, plecat departe, se întoarce acasă şi îl primeşti cu braţele deschise, ca atare călătoriile, distanţele, veştile de departe au un efect psihic cu totul aparte asupra sufletului tău.

Horoscop 22 septembrie 2020. Capricorn

Puternic și încrezător în forțele proprii reușești să-ți vezi visul împlinit. În sfârșit, deschizi afacerea mult visată, însă mare atenție cu cine te aliezi. Eşti motivat de o pasiune nouă, de parcă te cuprinde un elan revoluţionar ce are la bază o activitate care îţi face imensă plăcere. Când faci ceva cu drag, şi roadele vor fi excelente, de aceea pui suflet în tot ce faci. Totul evoluează foarte repede, pentru că nici nu simţi efortul sau oboseala atunci când te implici în ceva atât de plăcut sufletului. Poate fi o activitate în cuplu, poate fi timpul petrecut în familie, poate fi un hobby personal ce te umple de satisfacţie, ca atare ziua are numai emoţii pozitive de oferit.

Vărsător

Iertarea nu este ideală când vine vorba de iubire. Șansele multiple te fac să te pierzi. Nu mai sta lângă o persoană care nu te apreciază așa cum ești. Azi este o zi a schimbului de sfaturi, de gesturi, de energii, pentru că şi tu poţi fi altora de ajutor cu ceea ce ştii, dar şi alţii pot participa cu bucurie dacă îi inviţi să ţi se alăture. Pe cine te poţi baza cel mai mult dacă nu pe cei din familie, ca arare priveşte-ţi rudele, părinţii sau copiii, ca pe cei mai buni prieteni la greu. Ei vor sări în ajutorul tău fără să stea pe gânduri, dar şi tu eşti capabil de şi mai mult pentru cei care îţi cer sfaturile. Relaţia părinţi copii este astăzi în prim plan, pentru că aici se petrec cele mai frumoase momente de dăruire, devotament, apropiere, sprijin. Eşti fericit că sunteţi împreună şi faceţi totul cu drag unii pentru ceilalţi!

Pești

Mereu cu nasul pe sus și plin de sine. Nu lași o imagine bună în urma ta, lucru care te afectează serios. Poate ar fi cazul să-ți revizuiești atitudinea. Nu poţi pune preţ pe promisiunile sau pe informaţiile pe care ţi le transmite azi un amic. Ţi se pare necopt, lipsit de experienţă, şi nu crezi că se bazează pe date foarte clare. Ai senzaţia că-şi dă şi el cu părerea, fără a se fi documentat serios înainte, de aceea ai prefera să mai primeşti informaţii şi din altă sursă. Dar, culmea, dacă apare cumva şi o altă sursă de informaţie, aşa cum doreai, părerile vor fi contradictorii încât te încurci şi mai tare în tot ce auzi, ca atare mai bine te bazezi doar pe propriile judecăţi de valoare, nu pe sfaturile altora. Unii habar n-au ce spun!

CITEȘTE ȘI:

Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii