Actualitate

Se deschide Cinema Florin Piersic. Vezi ce filme rulează în weekend

Cinema Florin Piersic își va redeschide porțile astăzi, după mai multe luni de inactivitate, în contextul pandemiei de coronavirus.

Se deschide Cinema Florin Piersic. Vezi ce filme rulează în week-end Se deschide Cinema Florin Piersic. Vezi ce filme rulează în week-end

 

 


Reprezentanții cinematografului au anunțat că, începând de vineri, filmele momentului vor rula și la Cinema Florin Piersic, în siguranță.

 


„Ne bucurăm să vă anunțăm că momentul mult aşteptat a sosit, începând de mâine: 18.09.2020, cinematograful nostru îşi reia activitatea şi vă aşteaptă cu ultimele filme ale momentului, într-o atmosferă sigură şi primitoare. Mulţumim pentru timpul aşteptat şi implicare”, se arată pe pagina Cinematografului Florin Piersic.

Marea redeschidere debutează vineri cu patru filme pentru întreaga familie. Programul pe șapte zile poate fi consultat AICI!


Măsuri stricte în sălile de cinema

Printre cele mai importante reguli impuse la intrarea în cinematograf va fi faptul că oamenii nu vor mai avea acces în incintă cu suc, popcorn sau alte gustări.

Masca va fi obligatorie la cinematograf, iar oamenilor le va fi luată temperatura la intrare. Oamenii care se împotrivesc regulilor au accesul interzis la film, iar sala de cinema nu poate fi ocupată mai mult de 50% din capacitatea sa.


 

CITEȘTE ȘI


Se redeschid astăzi două cinematografe la Cluj. Unde vei putea viziona iar filme gratis?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter