Actualitate

HOROSCOP 17 septembrie 2020. Leii au probleme GRAVE. Cum vor reuși nativii să treacă cu bine peste ziua de joi?

Horoscop 17 septembrie 2020. O zi extrem de dificilă pentru zodii. Care este SINGURA zodie care are o zi bună?

 

 


Horoscop 17 septembrie 2020. Peștii au tot mai multe necazuri în relațiile cu cei din jur.

 


Berbec

Ai multe de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazează-te doar pe forțele tale și ocupă-te numai de sarcinile care îți revin. Atenție că sănătatea întregului organism este vulnerabilă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Remediile naturiste sunt cele mai indicate. Se prefigurează noutăți benefice atât în câmpul muncii, cât și în privința sănătății.


Horoscop 17 septembrie 2020. Taur

Persoana iubită sau, după caz copiii, îți pot crea neplăceri. Sunt posibile dialoguri aprinse și una se spune și alta se înțelege sau se face. Detașează-te de toate acestea, privește realist ce vor ceilalți de la tine și spune-ți punctele de vedere cu calm și prudență. Cheful de distracții și aventuri este prezent, dar afișează-l cu prudență. Se prefigurează o nouă etapă sentimentală. 

Gemeni


Zi favorabilă treburilor gospodărești. Există incertitudini, confuzie, secrete în segmentul familial, însă astăzi sunt șanse să dai la o parte vălul predominant. Abordează totul cu prudență și evită exagerările de orice fel. Un dialog cu membrii familiei sau cu neamurile îți poate aduce informații utile, dar și alinarea dorului de copilărie. Noutăți familiale și domestice.

Rac


Ziua se anunță cu multe drumuri pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Scopurile pot fi diverse: de la cele de agrement până la cele în interes profesional. Informațiile primite te vor pune pe gânduri, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Îmbogățește-ți bagajul educațional prin abordarea unor cursuri. Noutăți relaționale și informații prețioase.

Leu

Capitolul financiar te va preocupa întreaga zi. Sunt momente bune pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic, însă te poți orienta și către un mic cadou pentru sufletul tău. S-ar putea sa primești bani sau alte recompense de la autori necunoscuți, de aceea fii prudent. Noutăți financiare importante referitoare la veniturile tale. Spre seară, rezervă momente pentru relaxarea alături de cei dragi.

Horoscop 17 septembrie 2020. Fecioară

Elanul de a te implica în mai multe treburi te poate obosi, de aceea orientează-ți eforturile doar către activitățile tale personale. Este o zi bună pentru tratamente cosmetice, începerea unei diete sau pentru practicarea unor exerciții fizice. Dialogurile cu ceilalți te pot ajuta foarte mult. Prudență în relațiile familiale și la treburile gospodărești! Deschiderea unei etape noi de viață și activitate.

Balanță

Dorința de retragere din prim-planul vieții cotidiene este foarte evidentă astăzi la tine. Bine ar fi să-ți urmezi vocea interioară și să-ți îndrepți atenția doar către o analiza atentă a ceea ce se petrece în jurul tău. Există nemulțumiri legate de domeniu profesional și de relația cu partenerul de viață, însă răbdarea și discernământul te ajuta sa depășesti totul. Noutăți importante!

Scorpion

Astrele îți susțin astăzi întâlnirile și dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neînțelegeri, discuții purtate pe un ton ridicat, însă din toate ai câte ceva de învățat. Ar fi bine dacă ai cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experiența vizavi de domeniul profesional. Cei dragi îți sunt alături, astfel că este bine să le spui toate ofurile tale. Etapă nouă în relațiile cu prietenii.

Săgetător

Domeniul profesional este tema zilei pentru tine. Sunt momente bune de a discuta cu un șef vizavi de progresul tău în domeniul muncii. Persoanele cu autoritate îți pot face multe reproșuri, însă ascultă cu atenție ce ți se spune și explică-te în cuvinte puține, dar concise. Se deschide o etapă nou în plan socio-profesional. Prudența și respectul te vor ajuta se depășești situațiile delicate.

Horoscop 17 septembrie 2020. Capricorn

Țările străine și culturile lor ar fi subiecte minunate de abordat. Pe cât posibil, ia legatura cu cineva din străinătate, pentru că poți afla lucruri interesante ce-ți vor fi de folos la momentul potrivit. Totodată, demersurile legate de călătorii pot avea succes. Învață, studiază, documentează-te, pentru ca sunt momente excelente în acest sens. Etapă educațională nouă plus noutăți referitoare la străinătate.

Vărsător

Energia vitală fluctuează mult, de aceea evită activitățile ce presupun efort fizic și mental deosebit. Sunt momente bune de a-ți achita facturile, taxele și impozitele sau pentru a da înapoi obiectele împrumutate. Totodată verifică bugetul de venituri și cheltuieli. Domeniul financiar este susținut de astre, dar o evidență strictă este binevenită. Se deschide o nouă etapă de câștig de la și prin alții.

Pești

Controverse în relațiile parteneriale! Beneficiezi de susținere din partea astrelor în a-ți spune punctele de vedere și ideile vizavi de mersul proiectelor, colaborărilor sau a vieții de cuplu. Chiar dacă vei intampina obstacole din partea celorlalți, cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Ar trebui sa fii mai îngăduitor cu ceilalți și să ții cont și de părerea lor. Posibilitatea de a înnoi relațiile parteneriale.

CITEȘTE ȘI:

Care sunt cele mai invidioase zodii? Cine nu se bucură de succesele altora?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter